Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-09, 01:20
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stdev Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλέπω από τις απαντήσεις ότι όλοι συμφωνούμε ότι οι SAE δεν πειράζουν γενικά τα φυτά!! Παρόλα αυτά διαφωνούμε κατά πόσο είναι αποτελεσματικοί στην καταπολέμιση άλγης!! Ή κάνω λάθος... Γενικά από όσο το έχω ψάξει (και σε ξένα σάιτ) τους αρέσει πολύ η άλγη... άρα σκέφτομαι να πάρω μερικά... εκτός και έχει κανένας να μου προτείνει κάτι άλλο!! Άλλωστε από όσο έχω ρωτήσει εδώ Ηράκλειο δεν έχω βρει SAE πουθενά δυστυχώς...
Κοιτα , αντικειμενικα ειναι καλοι στο να καθαριζουν αλγες, αλλα δεν ειναι η λυση οπως εχουμε ξαναπει αρκετες φορες. Για παραδειγμα οταν τους πηρα ειχα τριχοειδη αλλα δεν την αγγιζαν γιατι ηταν χορτατοι. Αν τους αφησεις και πεινασουν θα φανε και αλγες.
Αν τους κραταγα ομως , τωρα που δεν υπαρχει ιχνος αλγης μεσα στο ενυδρειο, θα επρεπε να συνεχιζω να τους ταιζω με καταλληλες γι αυτους τροφες.
Να ξερεις παντως οτι ειναι ωραια ψαρια με ομορφη κινηση, αλλα θελουν κοπαδι των 5 τουλαχιστον και μεγαλο ενυδρειο. Υπολογισε 50 λιτρα για το καθε ατομο.
Αν εχεις λοιπον ενα τετοιο ενυδρειο και σου αρεσουν σαν ψαρια τοτε παρε τους. Αν ομως εχεις μικρο ενυδρειο και τους θες μονο και μονο για να καθαριζουν την αλγη, τοτε θα εισαι λαθος.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,03449 seconds with 10 queries