Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 09-06-09, 20:08
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.444
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Smile

Καλωσηθες!!!
Να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες γιατι εκτος απο οτι ειναι στους κανονες του φορουμ ... δεν ειναι ευκολο να τα διαβασουμε!!
Στο θεμα μας λοιπον ...
Ειναι φυσιολογικο να χρωματιζεται το νερο απο το ξυλο! Δεν ειναι κατι ανυσηχητικο και μαλιστα πολλα ψαρια απολαμβανουν αυτο το χρωμα στο νερο!! Αληθεια τι ψαρια εχεις?? Κανε μια παρουσιαση στην αντιστοιχη κατηγορια!! Απλα σε πολλους δεν αρεσει αυτο το χρωμα! Μην ανυσηχεις μετα απο καποιο καιρο θα φυγει αυτο το χρωμα! Αλλιως βγαλτο... βραστο ξανα... Αλλα να ξερεις δεν επιβαρυνει τα ψαρια!!
Οι μυκητες που αναφερεις επισης δεν ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχεις! Ουτε αυτοι κανουν κατι κακο στο ενυδρειο σου και μαλιστα μερικα ψαρια το τρωνε κιολας και φυσικα καποια στιγμη θα "φυγει" και αυτο οπως το χρωμα!!! Ειναι λαθος να χρησημοποιεις φαρμακα ... για πολλους λογους! Ο πιο σημαντικος ειναι οτι το καθε φαρμακο ειναι για ενα συγκεκριμενο σκοπο και πολλα καταστρεφουν τη βιολογια του φιλτρου με συνεπεια να εχουμε προβλημα αμμωνιας στο ενυδρειο!! Το mykopour ειναι για να καταπολεμησεις fungus στα ψαρια ... Φοβαμαι ομως οτι επηρρεαζει τη βιολογια του φιλτρου (σκοτωνει τα βακτηρια που διασπουν την αμμωνια στο φιλτρο σου)! Στη θεση σου θα μετραγα για αμμωνια αμεσως! Δεν ξερω αν ισχυει (δεν ειμαι τοσο καλος στα φαρμακα) αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι! Μερικες φορες παμε να λυσουμε ενα προβλημα και δημιουργουμε ενα μεγαλυτερο! Ελπιζω να μη συμβαινει στη περιπτωση σου!!
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01442 seconds with 10 queries