Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-09, 09:36
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από scorpios Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω ενα cayman 75 λιτρα το κλασικο,ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτο αλλα τελευταια το επηξα λογω βλακειας,εχω 3 αγγελοψαρα,3 κλοουν,1 πλακοστομο(ετσι μου το ειπαν οταν το αγορασα) και 1 platidoras(ολο ξεχναω πως μου το ειπαν) αυτο που ζηταω αν ξερετε ενυδρειο με διαστασεις 70-73 μηκος,45 πλατος και υψος οσο να'ναι.Ποια πιστευτε οτι ειναι η καλυτερη εταιρεια?Σε ποια εταιρια μπορω να βρω ενυδρειο μαυτες τις διαστασεις? Εψαξα στην cayman αλλα δεν μου χωραει για 5 ποντουςΒ ο η θ η σ τ ε παρακαλω μια αρχαρια
Για ενυδρείο, θα πρέπει να πας σε πετ σοπ να ρωτήσεις, αν και οι διαστάσεις που δίνεις είναι λιγάκι δύσκολο να τις βρεις σε έτοιμο της αγοράς. Ή πας σε DIY ή προσαρμώζεσαι σε έτοιμο με κόστος την αλλαγή των διαστάσεων που έχεις δώσει. Εταιρείες εμπιστοσύνης υπάρχουν αρκετές στο χώρο.

Τώρα για τα ψάρια που έχεις, ακόμα και για το νέο ενυδρείο που πρόκειται να αγοράσεις (λίγα λίτρα) θα πρέπει να κάνεις κάποιες αφαιρέσεις. π.χ. τα κλοουνάκια απαιτούν πολλά λίτρα άρα φεύγουν.

Όσο για το platidoras, σαν ονομασία υβριδισμού μου μοιάζει (αστειεύομαι)... Υπάρχουν και τα platys αλλά συνάμα υπάρχουν και corydoras, δύο πολύ διαφορετικά ψάρια με πολύ διαφορετικές συνήθειες. Πρέπει να εξακριβώσεις το είδος.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01433 seconds with 10 queries