Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-09, 20:41
Melissan8h Ο χρήστης Melissan8h δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ξάνθη
Προεπιλογή

Γειά σας και πάλι παιδιά, άργησα λίγο αλλά είχα ένα πρόβλημα με το ιντερνετ, οκ τώρα! Λοιπόν το ενυδρείο μου λειτουργούσε ενάμιση μήνα προτού βάλω τα ψαράκια μέσα και προτού τα βάλω πήγα δείγμα από το νερό στο πετ σοπ και μου έκαναν τις μετρήσεις οι οποίες μου είπαν πως ήταν πολύ καλές. Έχω σκοπό στο μέλλον να τις κάνω και μόνη μου, αλήθεια δεν είναι πολύ ακριβά τα τεστ? Μου είπαν πως έχουν 25ευρώ, νομίζω ήταν της τέτρα ή κάπως έτσι ...υπάρχει κάτι φθηνότερο αλλά και πάλι αξιόπιστο?
Τώρα να σας πώ την αλήθεια έχω μια λάμπα...αλλά δεν ξέρω τί μάρκας είναι αυτός που μου έφερε το ενυδρείο δεν έφερε και τα κουτιά μαζί κι εγώ δεν σκέφτηκα να το ρωτήσω...έχω φίλτρο και θερμοστάτη τον οποίο δεν λειτουργώ τώρα και έχω επίσης χρονοδιακόπτη για την φωτοπερίοδο, το έχω ρυθμίσει για 8 ώρες.
Ψιλόκοκκο χαλίκι και ένα φυτό -δεν έβαλα υπόστρωμα αν και θέλω να το κάνω φυτεμένο οπότε τώρα τι γίνεται? - του οποίου το όνομα δεν ήξεραν να μου πουν στο κατάστημα, είναι πάντως πράσινο ( ) με μώβ γύρω στα φυλλαράκια του.
'Εχω και δυο διακοσμητικά μικρά..χμ..αυτά. Κάποια στιγμή που θα είναι έτοιμο θα σας το ανεβάσω σε φωτογραφία να το δείτε.Η θερμοκρασία είναι στους 25 βαθμούς.
Επίσης πρόσθεσα 2 διάφανα ψαράκια με δυο μεγάλα μουστάκια, 5 νεον και ένα σαλιγκαράκι κίτρινο αλλά παρόλο που έψαξα δεν ξέρω τί είδους είναι.Όλα είναι ζωηρά και δεν έχω παρατηρήσει τπτ ανησυχητικό,τα κοιτάζω συνέχεια.
Μου είπε να πάρω και πλεκόστομο νάνο -έτσι τον είπε- αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς αν γίνεται αυτό.Πολλές οι απορίες, ελπίζω να βοηθησαν αυτά που είπα και να μη σας ζάλισα,περιμένω τις παρατηρήσεις-διορθώσεις σας...πάντως δεν μ'αρέσει η ψαρόσουπα και πόσο μάλλον στο ενυδρείο μου!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01547 seconds with 10 queries