Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 21-05-09, 14:11
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Oπως ειπα πιο πανω, οι μονομαχοι καλυτερο ειναι να ειναι μονοι τους, αισθανονται καλυτερα να ειναι κυριαρχοι στον χωρο τους σε μικροτερα ενυδρεια. Τα μονα με τα οποια μπορουμε να τους συνδυασουμε ειναι γαριδουλες και σαλιγκαρια ΑΝ τα δεχτουν.
Τα γατοψαρα (corydoras) επειδη παραμενουν στον βυθο, θα ελεγε κανεις οτι δεν τους ενοχλουν, αλλα στην περιπτωση σου ειναι λιγα τα λιτρα και τα ψαρακια αυτα θελουν να ειναι σε κοπαδι τουλαχιστον των 6 ατομων, και χωρο, οποτε ενα ενυδρειο γυρω στα 100 λιτρα ειναι το μινιμουμ. Επισης τα ευαισθητα μουστακια τους τραυματιζονται στα χαλικι, οποτε θελουν οπωσδηποτε αμμο για υποστρωμα.
Οσο για τον "γλυφτη", οι Πλεκοστομοι γινονται πολυ μεγαλοι στην πλειοψηφια τους και ακομα και τα μικροτερα ειδη, οπως οι Peckoltia και Ancistrous θελουν μεγαλυτερο ενυδρειο.
Επισης εχεις παρεξηγησει τα ψαρια αυτα. Δεν υπαρχουν "ψαρια υποστηριξης". Ειναι και αυτα τα ειδη ψαρια με ιδιαιτερες αναγκες τα οποια πρεπει να τα αγοραζουμε γιατι μας αρεσουν και οχι ως εργατες. Αν εννοεις οτι καθαριζουν τις αλγες, ναι μερικες φορες το κανουν αλλα αυτο ειναι παραπλευρο ωφελος σε ενα μεγαλο σωστο ενυδρειο για τα ψαρια αυτα.
Εξαλλου οι αλγες αντιμετωπιζονται ευκολα αν κραταμε σωστες παραμετρους και εχουμε ενα ισορροπημενο ενυδρειο.
Θα ελεγα να παρουσιασεις τα ενυδρεια σου στην ενοτητα " ενυδρεια μελων" ωστε να ακουσεις περισσοτερα σχολια και συμβουλες.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01436 seconds with 10 queries