gmanes ωραία και οικονομική η λύση που προτείνεις! Ωστόσο, απαιτεί χρόνο και κάποια δεξιοτεχνία...
Κατέφυγα στην αγορά ενός 30λιτρου Dennerle Cube με όλα τα παρελκόμενα...
Το φιλτράκι το μπόλιασα από το φίλτρο του δισκοενυδρείου μου που στρώνει εδώ και 5 εβδομάδες, ενώ επίσης γέμισα το κυβάκι με νερό από το εν λόγω ενυδρείο...
Ακόμα έριξα μέσα στο κυβάκι 10 τεμάχια μισοστρωμένο βιολογικό μακαρόνι. Έκανα καλά ή όχι;
Ερώτηση κρίσεως: Επαρκεί η βιολογία που αναπτύσσεται σε αυτό το υλικό (πετροβάμβακας) που έχει το φιλτράκι;
Δυστυχώς, κατά την προσθήκη του νερού ανατάραξα το υπόστρωμα, με αποτέλεσμα να θολώσει το νερό... Αύριο-μεθαύριο θα έχει καθαρίσει το νερό ή πρέπει να το αντικαταστήσω με καινούριο, το οποίο θα προσθέσω ήρεμα;
Υ.Γ.1: Το δισκοενυδρείο μου έχει καφετιάσει τα πάντα μέσα στο φίλτρο, λόγω των ριζών που έχω προσθέσει, αλλά και της τροφής που ρίχνω καθημερινά (ο υαλοβάμβακας έχει ποτίσει καφετί νερό, το μπλε σφουγγάρι έχει αρχίσει να πιάνει την γνωστή "μπίχλα" και τα μακαρόνια έχουν επίσης πάρει χρώμα!). Πάμε καλά με το στρώσιμο! Brown FTW!
Y.Γ.2: Αίσχος η κατάσταση με την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, που διατηρούν μονομάχους σε ποτήρια! Το έβλεπα γραμμένο στο GAB, αλλά δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι ήταν κάτι το μεμονωμένο... Ντροπή!