Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 19-05-09, 18:51
Το avatar του χρήστη blackghost7
blackghost7 Ο χρήστης blackghost7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-09-2006
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 171
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, αλλά αυτά τα λινκς που έχεις κάνει αναφορά δεν μιλάνε για τα γνωστά μας γκάπυς, αλλά για τα gambusia affinis, δηλαδή τα γνωστά μας κουνοπόψαρα, τα οποία δεν προέρχονται βέβαια από λίμνη, αλλά από τον ποταμό Μισισσιπή. Τα guppies (Poecilia reticulata) αν και πολύ συγγενικά είδη, προέρχονται από μέρη νοτιότερα, πιο κοντινά στον ισημερινό.

Επίσης θα ήθελα να μου πεις τις λίμνες όπου προέρχονται τα guppies, αφού είσαι τόσο σίγουρος.

Μόνο αυτά για την ώρα...και καλό διάβασμα.

Επίσης, το ότι έχουν ρίξει "ξένα" ψάρια σε οποιονδήποτε βιότοπο, δε θα πει ότι βρίσκει οποιονδήποτε ακουαρίστα και σύμφωνο.

Δυστυχως ο γραπτος λογος δεν βοηθαει καμια φορα οπως τωρα.
Τεσπα εγραψα οτι εγραψα αν καποιος θελει περισσοτερες διευκρινησεις ας με ρωτησει με πμ δεν εχω σκοπο να αντιδικησω με καποιον. Ξαναλεω ομως οτι αν πουμε πως δεν υπαρχουν φαρμακα προτιμω να βαλω ενα ψαρι που ζει 1 χρονο παρα καποιο που ζει 40 αλλα μετα απο 4-5 χρονια λογω μιας πιθανης ξηρασιας(που ειναι πολυ πιθανη) να αδειαζει η δεξαμενη για να ποτιστουν τα χωραφια και πεθανουν τα ψαρια.(Προσπαθω τοση ωρα να σας αναδειξω το τροπο λειτουργιας της δεξαμενης απο την πλευρα του αγροτη. Το τελευταιο που θα κοιταξει ειναι τα ψαρια, επισης στην χειροτερη βαζει ψαρια οτι ναναι ασχετα απο τι λεμε εμεις εδω. Οποτε στην περιπτωση που ο φιλος βαλει τελικα αν και εγω θεωρω πως δεν πρεπει ,προτεινω να βαλει καποια ψαρια που ταιριαζουν βαση των "ιδιαιτερων" συνθηκων της δεξαμενης)
Ξαναλεω οτι το ιδανικο για εμενα ειναι αυτο αλλιως τα γκαπυ λογω του οτι ειναι πιο δυσκολη η ευρεση του πρωτου.
Επισης ανεφερα "εξυπνο" τον φιλο που εριξε τα ψαρια στην βουλιαγμενη αλλα για ακομα μια φορα δεν με πιανεις ή επιτηδες κανεις οτι δεν με καταλαβαινεις.
Σαφως ειναι εγκληματικη πραξη αυτο. Σαφως επισης και το περιοδικο το εκδιδει ο ΠΣΦΕ και ζητω συγνωμη που ανεφερα παραπανω το GAB.


Τελος ευχαριστω για την συμβουλη για το διαβασμα. Το εκανα το κανω και θα συνεχιζω να το κανω μονο αλλη φορα αν θες να δειξεις οτι ξερεις περισσοτερα καντο πιο ευγενικα δεν χρειαζεται να το "δειχνεις".
Οτιδηποτε αντιθετο απο την γνωμη σου δεν ειναι αναγκαστικα λαθος.

Αυτα και απο εμενα για την ωρα, μηνα, χρονο. Οτιδηποτε αλλο με πμ
__________________
Οτι περνάει ...... δεν ξαναπερνάει............
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01678 seconds with 10 queries