Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-09, 22:57
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από POURITANOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλτρο πιέσεως τι εννοείτε ? την αντλία μέσα στο βαρελάκι?

Εγώ έχω καταλάβει πάντως από το ψάξιμο και της διαφορές συζητήσεις στο φόρουμ ότι όσο ποιο μεγάλη λίμνη τόσο ποιο εύκολα τα πράματα αλλιώς μια ζωή τυραννία

Εγώ ξερώ ότι νερό δεν έχουν στη Κύπρο κάνουν λίμνες και εμείς εδώ στην Ελλάδα με “πολλά” αποθέματα νερού σχετικά με τους Κυπρίους αν κάνουμε λίμνες κάνουμε μινιατούρες.

Αν είχα χώρο πάντως ξερώ τι θα έκανα αλλα δεν εχω
βάζω φωτο
Ρε Βασίλη, όλα από εδώ θα ξεκινήσουν. Πίστεψέ με ότι αφού στηθεί σωστά η κατηγορία, μετά από δύο-τρία χρόνια θα μιλάμε για πολλούς λιμνόφιλους. Υπομονή.

Βασίλη το πιεστικό φίλτρο, μπορεί να γίνει και DIY, αλλά υπάρχουν και έτοιμες λήσεις με εφαρμωσμένη UV για εξοικονόμηση χώρου. Υπάρχουν μάλιστα τέτοια φίλτρα, που αλλάζεις πορεία του νερού και καθαρίζεται το φίλτρο από μόνο του με την πίεση του νερού που δίνει η αντλία. Ψάξε στο διαδίκτυο για "Self cleaning pond filters". Προ λίγων ημερών είχες παρουσιάσει ένα δείγμα και νόμιζα ότι γνωρίζεις γι' αυτά. Αυτό που παρουσίασες όμως στοιχίζει αρκετές εκατοντάδες ευρώ και είναι και πελώριο.

Όσο μικρότερη είναι η λίμνη, τόσο περισσότερο πρέπει να ανησυχείς Βασίλη. Το βλέπω εγώ καθημερινά.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01384 seconds with 10 queries