Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-09, 22:23
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Andros Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν λες φιλτρο πιεσεως Βασιλη τι εννοεις?? Εμποριου η DIY και ποσα λιτρα??
Ο χωρος που θα υπαρχει σαν προφιλτρο? Θα ειναι με σφουγγαρια κλπ??
Εκει σε βλεπω να την βγαζεις...απο την μπιχλα Πλακα κανω....
Παντως ρε παιδια εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το φιλτρο πιεσεως που εχω και παρα του οτι ειναι 50λιτρο μια χαρα τα παει και οχι μονο αυτο...σε συνδιασμο με την αντλια στελνει το νερο και 2 μετρα υψος απο την επιφανεια της λιμνης οπου μετα απο υπερχυλιση της μικρης, το νερο επιστρεφει πισω στη μεγαλη μεσο καταρρακτη.
Αμα σας ανεβασω φωτο απο το βιολογικο υλικο του φιλτρου ειδικα απο τις βιομπαλες να δειτε πως εγιναν.... δεν θα το πιστευετε
Άντρο, όπως ξαναείπα, πάω για ποικιλίες ΚΟΙ, αυτό ήταν και το όνειρό μου βασικά. Άρα η καθαριότητα της θα είναι το κυριότερο μου μέλημα, σε συνδιασμό με την μόνημη βιολογία. Μελλοντικά θα αγοράσω και σκούπα βυθού, γι' αυτό το σχήμα της θα είναι σχεδόν ορθογώνιο με μόνο δύο θέσεις βαθμίδων και μέγιατο βάθος τα 1,40εκ.
Δυστυχώς όπως μου προέκυψαν τα πράγματα, πρέπει να περιορίσω τους χώρους μου ώστε να κερδίσω σημαντικά κυβικά νερού στη λίμνη.

Βάσει αυτών των παραμέτρων, έχω κινηθεί σχεδιαστικά ώστε να περιορίσω όσο το περισσότερο το θέμα μπίχλας στο πρώτο στάδιο φίλτρανσης.

Έτοιμο πιεστικό φίλτρο εννοώ, για κάλυψη λίμνης 12,000 λίτρων, με ανάλογη εφαρμογή UV .

Μπορώ να φανταστώ την κατάσταση των βιομπάλων δύο χρόνια μετά.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01725 seconds with 10 queries