Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-09, 19:04
Το avatar του χρήστη POURITANOS
POURITANOS Ο χρήστης POURITANOS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλα βρε Βασίλη, αφού έτσι και αλοιώς για φίλτρα μιλάμε.

Έτσι απλά για να σας προετοιμάσω για τη δική μου κατασκευή:

1. αναρρόφηση θα βρίσκεται στο βαθύτερο σημείο της λίμνης
Δε ξερώ το σκεπτικά και Εγώ πριν καιρώ αλλά είπα ότι σε όλες της λίμνες πιάνει λάσπη και βιολογία μαζί αν την αφαιρέσω θα είναι σαν να καταστρέφω και την βιολογία. νομίζω ότι θέλει και λίγο μπιχλα ο πάτος. το πολύ αν πιάνει πολύ λάσπη βάζεις την αντλία μέσα και τα πετάει έξω
2. μετά θα υπάρχει ένας χώρος σαν προφίλτρο για τη χοντρή ύλη λίγο έξω από τη λίμνη (δεν θα υπάρχει άμεση επαφή)
3. ως φίλτρανση θα χρησιμοποιήσω μεγάλο φίλτρο πιέσεως
4. ακολούθως ένα κομμάτι DIY για επιπρόσθετο βιολογικό καθαρισμό και ακολούθως μια σειρά από 1 μέτρο πάπυρους.

Άρα για να φανταστείτε την κατασκευή, θα είναι περίπου 1 κυβικό νερού σε πλήρη ανάπτυξη του φίλτρου.

Από ότι κατάλαβα θα ρίξεις ένα λάστιχο μέσα στην λίμνη πάνω από το λαινερ και το οποίο θα καταλήγει το ένα σημείο στο βαθύτερο σημείο της λίμνης και το άλλο σε μια εξωτερική λιμνούλα με δικό της λάινερ η κάποια κατασκευή. μετά ένα φίλτρο πιέσεως το οποίο δεν ξερώ τι είναι? Θα πετάει το νερό σε ένα άλλο χώρο που θα έχει πάπυρο που θα είναι ποιο ψηλά από την κύριος λίμνη και το νερό θα καταλήγει με υπερχείλιση στην κύριος λίμνη???

Σωστά?
Η κάπου έχασα τον δρόμο?

Άρα σύνολο 2 αντλίες? Μια να τραβάει από των πάτο της λίμνης και μια να δίνει στους παπύρους?

Εσύ είσαι χειρότερος από όλους μας ακόμα ποιο περίπλοκα πράματα.

Αν έχεις μονοκατοικία έτσι είναι κανείς και ένα δωμάτιο βιολογικό φίλτρο
Ελα σε πειράζω πλακά κάνουμε καλυτέρα να κάνουμε χαβαλέ παρά να τσαντιζόμαστε.

Page generated in 0,01618 seconds with 10 queries