Γεια σας και πάλι!

Συγνώμη που εξαφανίστηκα έτσι αλλά έιχα τριπλή μετακόμιση και γινόταν απλά χαμός με τις δουλειές! Έκανα διακοπή και μεταφορά την σύνδεση μου και δεν είχα νετ τόσες μέρες. Μ. Τρίτη μετακόμισα κι ακόμη δεν έχω τακτοποιηθεί καλά-καλά.
Έκανα τουρνέ σε 4 νομούς γιατί είχα κι άλλες δουλειές παράληλλα, όχι αποκλειστικά για να βρω ενυδρείο! Εκμεταλλευτικα το γεγονός να κάνω μια έρευνα αγοράς, λόγω του ότι θα μετακόμιζα σε μεγαλύτερο σπίτι ήθελα επιτέλους κι εγώ ένα όμορφο ενυδρείο.
Έχω στείλει με mail την διεύθυνση ενός pet-shop όπου πουλάει κρυστάλλινα ψαράκια ("φαντασματάκια με μονογράμματα").
Επίσης η διακοσμημένη βιτρίνα με ρούχων με χρυσόψαρα που βρίσκονται μεσα σε γυάλινα βάζα (βάζα μαρμελάδας) και διάφανα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης, είναι στον νομό Πιερίας, στην Κατερίνη, στον πεζόδρομο κοντά σε ένα γωνιακό μαγαζί που πουλάει ασημένια κοσμήματα.
Αν κάποιος μένει Κατερίνη και κάνει μια βόλτα στον πεζόδρομο σίγουρα θα δει την βιτρίνα αυτή.
Με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω θα σημειώσω τα στοιχεία και θα βγάλω και φωτογραφίες να τα δείτε κι εσείς.