Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-09, 23:33
Το avatar του χρήστη kyriakos giorgas
kyriakos giorgas Ο χρήστης kyriakos giorgas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα.
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΛΥΜΝΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά το θέμα αρχίζει και παίρνει ;;;;;;;;;; διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ που κάνω στον εαυτό μου δυνατά να για να την ακούσετε. ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ (και κάποιοι άλλοι) ΔΥΝΑΤΑ .......ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ.........ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, μιλάτε απλά και κατανοητά, διευκρινήσεις στις ορολογίες δεν ξέρουμε αυτά που ξέρετε εσείς, όπως και εσείς δεν ξέρεται αυτά που εμείς είμαστε εξειδικευμένοι και έμπειροι............Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥ ΚΑΦΕΔΕΣ........ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΎ ΜΟΥ και λυπάμαι μόνο τα καημένα τα ψαράκια, και ότι το χόμπι αυτό θα χάσει μια φιλότιμη προσπάθεια να το προσεγγίσουμε..............Νομίζω ότι κάπως έτσι ξεκινούν οι άσχημες εμπειρίες που μας κάνουν να τα παρατάμε. ΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ .......ΥΛΙΚΡΙΝΑ.........
Δεν ξέρω αν ο διαχειριστής μπορεί να έχει πρόσβαση στα γραφόμενα........θα ήθελα την άποψή του.
Ναι πραγματι.!Να τολμισω να συμφωνισω με τον συμπαθη αγνωστο φιλο "Καλυμνος"Οτι αν μπορητε..αν θελετε..να μηλατε ποιο απλα και βατα..γιατι δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα πραγματα,με διαφορους Χημικους Τυπους-Ορους..! Ενω αν παρετε και φορα....στην κουβεντα...εκη χανομαστε αρκετα..γιατι παλευουμε να ψαχνουμε μετα στα βιβλια μας..τους χημικους ορους που ακουγαμε απο εσας εδω!
ΠΧ..Να προσπαθισω να μηλισω ετσι οπως θα ηθελα να ακουσω εσας!( πχ....Το καινουριο ενυδρειο για τα ψαρια ειναι νεκρος οργανισμος δηλαδι δεν εχει διαφορους μικροοργανισμους-βακτηριδια κλπ.Ειναι ευκολο ετση να ψωφισουν.Εμεις δημιουργουμε-προσομοιονουμε την φυση-βακτηριδια κλπ στο ενυδρειο μας..με διαφορα τεχνιτα και μη κολπα.Στην Φυση γεννιετε και πεθαινη συνεχως καποιο στηχειο της-μικροοργανισμος-βακτηριδιο!Η μια ζωντανη υλη περημενη να πεθανη η αλλη για να ζηση αυτη...Ετση ειναι η ζωη μας...Δεν Αναφερομε σε....Temp-sg-nh4-no2-no3-ph-kh-ca-mg..... κλπ Αυτο το κερασακι θελω να το απολαυσω να το ακουω απο εσας..! Ενα παραδηγμα εφερα και εγω ετση οπως τα καταλαβα απο εσας και σας ευχαριστω!Να ειστε καλα!.

Page generated in 0,01828 seconds with 10 queries