Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 05-05-09, 16:08
Το avatar του χρήστη kyriakos giorgas
kyriakos giorgas Ο χρήστης kyriakos giorgas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-05-2009
Περιοχή: Αθηνα.
Μηνύματα: 98
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Ολα στην αρχη ειναι δυσκολα!! Η τουλαχιστον φαινονται ετσι! Με αρκετο διαβασμα θα αποφυγεις πολυ αδικο κοπο, ασκοπα εξοδα και προβληματα!! Ειναι ευκολο να παρεις ενα ενυδρειο να ριξεις μεσα καμια 20αρια ψαρια και μετα να τα βγαζεις ενα ενα νεκρα! Να διαβασεις και να καταληξεις τι σου αρεσει περισσοτερο ... ποιες ειναι οι "απαιτησεις" του καθε ειδους, ποσα λιτρα χρειαζονται για να ζησουν ανετα, φυσικα θα πρεπει να καταλαβεις το κυκλο του αζωτου και να το "στρωσεις" σωστα ωστε να μην ταλαιπωρεις τα ψαρακια που θα παρεις! Μετα απο τα λινκ που προτεινε ο Serafeim θα ελεγα να δεις στις παρουσιασεις ενυδρειων .... δες τι σου αρεσει πιο πολυ και εστιασε τη προσοχη σου προς την κατευθυνση που θα σου αρεσει περισσοτερο! Μη κανεις βιαστηκες κινησεις ... η ενασχοληση με τα ενυδρεια προυποθετει υπομονη. Ψαξτο οσο μπορεις και εδω ολοι ειναι προθυμοι να σε βοηθησουν!
Για σου Γιωργο!χαρηκα..Αποσο εχω δη μου αρεσει ενυδρειο..Παραλληλογραμο και με Κουρμπα στην Προσωψη του..αλλα με καποιο βαθος..περισοτερο απο καποια που βλεπω που ενω ειναι πχ 70ποντους..εχουν βαθος 40ποντους..ενω θαθελα ναχε 55-60ποντους..ειναι σωστο αυτο;γινετε;πιστευω πως ειναι σωστο..γιατι οχι..οκ τα λεμε..κγ.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
τα μεγαλυτερα ενυδρεια ειναι πιο "ευκολα" (τροπον τινα) γιατι ειναι πιο "σταθερα" συστηματα..
οποτε παρε οσο πιο μεγαλο σηκωνει η τσεπη σου...θα αγαπησεις το χομπυ και σιγουρα αργοτερα θα θελεις ακομη πιο μεγαλο...οποτε καντο απο τωρα......εφοσον θελεις και μεγαλα ψαρια...
ολα θα τα μαθεις σιγα σιγα...μη σε αγχωνει τιποτα...με διαβασμα ολοι εδω τα εμαθαν...κανεις δεν εκανε μαγικα....
Ναι Πανο!..υπολογιζω καπου 150litre παραλληλο με κουρμπα-προσωψη που μαρεσει.Το θεμα ειναι οτι εχουμε πολλες επιλογες Ψαριων..Μικρα σε σμηνοι 10-15...μετρια...μεγαλα..πολυ μεγαλα 30ποντοι..αστακοιδοι διαφορα...μεχρι και φιδια.........ΚΛΠ...καταλαβαινης!!!Αλλα ειναι χρισοψαροιδοι ευκολα....αλλα Αγρια Δυσκολα στην διαβιωσητους-ευαισθητα..κλπ.Αλλα αμα ταχης σε μικρο μεγεθος..μερικα κολυμπουν στον Αφρο..αλλα στην μεση..αλλα στον Πατο ενυδρειου..Χαμος δηλαδι..Τι να επιλεξω;;ολα μπορουν να μαρεσουν!! ΟΚ ΤΑ ΛΕΜΕ!ΚΓ.
__________________
(Κανενα πλασμα στην Γη δεν ειναι ανωτερο απο αλλο!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyriakos giorgas : 05-05-09 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01896 seconds with 10 queries