Τα φωσφορικά buffer γενικά επιδρούν στις μετρήσεις της τιμής του KH. Το fleet enema δεν το γνωρίζω.
-------------------------
Θέλω να πω, ότι μπορεί το KH να βγαίνει λάθος και γι' αυτό το CO2 να φαίνεται μεγάλο, αλλά να μην είναι στην πραγματικότητα.
-------------------------
Και κάτι ακόμα. Είδα ότι το fleet enema χρησιμοποιείτε για την άλγη. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από ενυδρεία (έχω ένα 60άρι κανα χρόνο τώρα), αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει, θα σου έλεγα να βάζεις όσο το δυνατόν λιγότερα φάρμακα στο νερό, γιατί φτάνεις σε κάποιο σημείο που κάθε φορά που θα προσθέτεις κάτι για να αντιμετοπίσεις κάτι, θα βάζεις και κάτι άλλο από πίσω για να αντιμετοπίσεις τις παρενέργιες που έχει. Το καλύτερο είναι να τρέχει μόνο του, με την λιγότερη δυνατή ενέργεια από την πλευρά σου. Σκέψου να σου δίνουν εσένα ένα κάρρο φάρμακα, γιατί η ατμόσφαιρα της Αθήνας είναι επιβαρυμένη με καυσαέριο και άλλο ένα κάρρο για να αντιμετοπίσουν τις παρενέργιες που έχουν τα πρώτα.... Θα τα έπερνες?
Ρίξε μερικά αλγοφάγα μέσα και θα κάνουν αυτοί την δουλιά του fleet enema. Αραίωσε λίγο τα φυτά που έχεις. Όπως τα ψάρια χρειάζονται χώρο έτσι και τα φυτά θέλουν το χώρο τους.
Άποψή μου έτσι? Μπορεί να κάνω και λάθος.
Καλημέρα και καλή συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ge0rge : 05-05-09 στις 08:25
Αιτία: Automerged Doublepost
|