Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 26-04-09, 20:35
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Παράθεση:
αυτο που μου εχει κανει εντυπωση παντως ειναι οτι δεν ευδοκιμησε το κερατοφυλλο και η λευκοκεφαλα παροτι θεωρουνται ευκολα
Και τα 2 αυτα φυτα θελουν να μην τους λειψει ποτε το αζωτο κυριως, οποτε ενισχυεις την αποψη μου οτι τα προβληματα σου επικεντρωνωνται στο οτι "φοβασαι " τα macro και παρουσιαζονται συνεχως ελλειψεις που οδηγουν τα φυτα σου να φθινουν.
Εκανες λαθος κατα την γνωμη μου ,που εκοψες τα λιπασματα ενω τα φυτα σου παρουσιαζουν καποια τροφοπενια.
Φροντισε τα ΝΟ3 να βρισκονται συνεχως πανω απο 10ppm και εως 15ppm και τα φοσφωρικα γυρω στο 1ppm και ποτε κατω απο 0,5ppm. Καλιο και παραπανω να πεσει δεν υπαρχει προβλημα οποτε φροντισε να μην λειπει ουτε αυτο. Απο εκει και περα , προσθετεις ενα γενικο λιπασμα και σιδηρο οταν τον ζητησουν τα φυτα. Με το excel προσοχη μην καψεις καποια φυτα, μπορεις αν θες να ριχνεις παραπανω απο την κανονικη δοση σπαζοντας την σε 2 ημερησιες δοσεις (πρωι-απογευμα).
Μπορεις αν θες να βρεις τις καταλληλες δοσεις σε καθε στοιχειο, μετρωντας καθημερινα επι 7-8 μερες ακριβως την ιδια ωρα. Ετσι θα υπολογισεις ποσο ακριβως απορροφαται απο τα φυτα σου μεσα σε 24 ωρες, και αναλογα θα ρυθμισεις την λιπανση σου. Με λιγα μαθηματικα θα φτιαξεις ενα προγραμμα λιπανσης που θα μπορεις να το τηρεις επειτα για πολυ καιρο με τις ιδιες παραμετρους.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 26-04-09 στις 21:31
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01477 seconds with 10 queries