Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 26-04-09, 17:05
iliastsi Ο χρήστης iliastsi δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 22-03-2009
Περιοχή: naousa
Μηνύματα: 48
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thediscusman Εμφάνιση μηνυμάτων
Στα ποστ που παραθέτεις αναφέρεται απλά η λέξη απιονισμένο νερό. Απιονισμένο είναι το νερό το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία (είτε περνώντας από συσκευή αντίστροφης όσμωσης είτε με ρητίνες είτε με κάποια άλλη μέθοδο) με αποτέλεσμα να αφαιρούνται τα ανιόντα και κατιόντα (εξ και η λέξη απιονισμένο). Η αντίρρηση μου είναι απλά για το απιονισμένο νερό από το σούπερμαρκετ το οποίο δε ξέρεις με ποια μέθοδο παρακευάστηκε.
Όσον αφορά τις ριτίνες είναι μια πολύ καλή μέθοδος απιονισμού του νερού (αρκεί οι ρητίνες να είναι double bed). Η μέθοδος είναι διαφορετική από της αντίστροφης όσμωσης αλλά εξ ίσου (κατ ακρίβειαν περισσότερο) αποτελεσματική γιατί μπορεί να αφαιρεί το 100% των διαλυμένων σωματιδίων στο νερό. Για αυτό και πιο εξειδικευμένες συσκευές αντίστροφης όσμωσης έχουν και ένα τελευταίο στάδιο με ρητίνεσ με σκοποό να αφαιρείτα ό,τι έχει ξεφύγει από τη μεμβράνη.
Μαλιστα...
Αυτες οι ριτινες πολουνται μεμονομενες στην αγορα και απο που μπορω να τις προμηθευτω (απο τι καταστημα), το κοστος τους ειναι ακριβω??
Και εγω μιλαω φυσικα την αναμοιξη ενυδρειακου νερου με απιονισμενο του σουπερμαρκετ...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01708 seconds with 10 queries