Θέμα: Γέννα
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 23-04-09, 13:34
CostasD Ο χρήστης CostasD δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 23-01-2009
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 39
Προεπιλογή

το φιλτράκι που πήρα γράφει ότι περιέχει Filter Foam και Sera super carbon active filter carbon.

To carbon είναι μέσα σε μικρό σακουλάκι (φαντάσου κάτι σαν αυτα του τσαγιού) ώστε να περνάει το νερό απο μέσα του (και φυσικά ειναι μαύρο). Το φιλτράκι το έχω βάλει μέσα στο 50ρι εδώ και 10 ημέρες που το έστησα άρα μάλλον ειναι ακόμη ενεργός. Αν λες ότι δεν βοηθάει σε κάτι, να το βγάλω και να βάλω το μακαρόνι που προτείνεις.

Πριν στήσω το 50ρι τα είχα όλα τα νεογέννητα σε διχτάκι στο παλιό ενυδρείο - δηλαδή εκει που τα έχω και τώρα περιμένοντας να στρωθεί το 50ρι.

Τα ψαράκια δεν τα πουλάω, τα χαρίζω, και όποιος θέλει ευχαρίστως θα του δώσω όσα θέλει φτάνει να με πείσει ότι 1) δεν θα τα πουλήσει ο ίδιος και 2) ότι ξέρει έχει κάποια σχετική εμπειρία ώστε να επιζήσουν.

Για τον ιβριδισμο σε ευχαριστώ που μου το λές διότι δεν το γνώριζα (όπως πολλά δεν γνωρίζω...). Νόμιζα ότι μόνο ψάρια ίδιου χρώματος/εμφάνισης ιβριδίζουν.

Το socolofi (αρσενικό μάλλον) είναι μόνο του χωρίς ταίρι και σκεφτόμουν κάτι να κάνω για αυτό. Άσε που είναι το πιό "άγριο" και έχει σε αποκλειστική χρήση την βραχώδη μεριά του ενυδρείου (δεν τολμάει κανεις να πλησιάσει).
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01393 seconds with 10 queries