Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-09, 23:39
Το avatar του χρήστη Krisos
Krisos Ο χρήστης Krisos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα(Εύβοιας)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Krisos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roi Εμφάνιση μηνυμάτων
Η θερμοκρασία βοηθάει στην ανάπτυξη των βακτηριδίων, άλλα επείδη έχεις φυτά μέσα μην την ανεβάσεις πάνω από τους 28.
ευχαριστω !
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρεπει να ριχνεις και λιγη τροφη (στο στρωσιμο να "ταϊζεις" τα βακτηρια) το διαβασες και αυτο ετσι?
Αν βγαλεις το χαλικι δεν εππηρεαζει τα βακτηρια!
Ευχαριστω πολυ! Αποφασισα τι θα κανω
1)Θα δω πως πανε τα ψαρια μου red cup
2)Αν δεν επιβιωσουν (..που μαλλον δεν το βλεπω!!)θα βαλω υποστρωμα κατω απο το χαλικακι
3)Θα ψαξω να βρω ευκολα φυτα ..ηδη εχω 2 ανουμπιες ...θα κοιταξω να βρω και τιποτα αλλο κανενα ευκολο και θα τα αναπτυξω θα το κανω κατι σαν φυτο ενυδριο ..θα ψαξω να βρω και τιποτα λιπασματα για ταχεια αναπτυξη ..επισης θα παρω και μεγαλυτερες λαμπες αυτες που εχω ειναι 24w το ενυδρειο μου ειναι 60 lt 24/60 =0,4 χρειαζομαι 60αρες
4)..γυριζω πχ μετα απο κανενα χρονο αγοραζω κανενα 200lt ενυδρειο εκει θα σκευτω τι ψαρακια θα βαλω ..μου αραισουν αρκετα τα χρυσοψαρα η μπορει να βαλω τπτ αγγελοψαρα ειναι και αυτα πολυ ωραια ψαρια ..θα δω

Βασικα θελω να κανω το ενα ενυδειο συνεχεια του αλλου αυτο θα το εχω για να βαλω μεσα μικρα νεογεννητα ..παντως θα το κρατησω παραλληλα θα πειραματιστω με τα φυτα σε αυτο που εχω ωστε να μην ταλεπορω τα ψαρια οαταν θα τα παρω εμτα απο κανενα χρονο θα ηθελα να κανω περισσοτερα αλλα καλυτερα να μην βιαστω και να εχω τον χρονο μετα να τα χαρω κι ολας ολα αυτα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 14-04-09 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,41792 seconds with 10 queries