Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-09, 19:11
Χαραμάδας Ο χρήστης Χαραμάδας δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: xarilaou-thessaloniki
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Χαραμάδας
Προεπιλογή

- Επισης εχεις παρα πολλα ψαρια μεσα! Στη θεση σου θα εδιωχνα ολα τα αλλα (ροδοστομους κ.λ.) οπως και θα αφαιρουσα γυρω στα 8 δισκακια!!
- Αν θυμαμαι ειχες προσωρινα καποιο προβλημα με τα δισκακια σου! Σε δισκοενυδρειο το να αφαιρουμε αλγη και να κλαδευουμε (μεσα - εξω χερια στο ενυδρειο) ειναι οτι το χειροτερο γιατι στρεσσαρονται και μετα αρχιζουν τα προβληματα (ειδικα εκεινοι που ειναι χαμηλα στην ιεραρχια που εχει διαμορφωθει στο ενυδρειο σου)!
- Τελος εχω να σου πω οτι ειναι δυσκολο να κρατησεις καποιες ισορροπιες αλλα προσπαθησε να σκεφτεις τι ειναι καλο για τα ψαρακια σου!

-------------------------
To σκεφτομουν αλλα ξεχασα να σε ρωτησω!!Γιατι kh 5??η οσμωση βγαζει περιπου 0...βαζεις σοδα???
ποσο καιρο εχεις την οσμωση?αν εχει περασει εξαμηνο εχεις αλλαξει προφιλτρα?[/quote]
Φίλε γιώργο,το kh-5 το κάνουν τα ιχνοστοιχεία(discus preis mineralen + seathem discus trace).Την gh την κατεβάζω σιγά σιγά(πριν 2 μηνες ήταν 1.Η όσμωση είναι καινούρια.Το πρόβλημα που είχα με τα κλειστά πτερύγια των δίσκων(ευτυχώς έφυγε ) οφειλόταν στο κρύο νερό που έβαλα απότομα(εκεί κατέληξα).Το ότι βάζω χέρια μέσα και κλαδεύω δεν ενοχλεί καθόλου τους δίσκους,αφού είναι όλοι πάνω στο χέρι μου και με τσιμπολογάνε (άλωστε τις περισσότερες φορές τρώνε από το χέρι μου).Για την ιχθυοφόρτηση έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά δε μου κάνει καρδιά να βγάλω ούτε ένα neon.Ισως μία θυλικιά(δίσκος 10-12cm) να τη δεις στις ''μικρες αγγελίες .Σίγουρα πάντως θα ψάξω για φυτά επιφανείας ξεκινόντας απ΄το φόρουμ .
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01587 seconds with 10 queries