Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_dimi_xapsas
Αν μπορεί κάποιος να εκφράσει κάποια γνώμη ΜΟΝΟ για τις τιμές σαν τιμές ενυδρείου και ΟΧΙ για τα ψάρια, το μέγεθος του ενυδρείου τα φύτά ή οτιδίποτε άλλο δεν αναφέρεται στις τιμές αυτές θα με βηθούσε πολύ!
-------------------------
Κανένας??? Εντύπωση μου κάνει!
|
καταρχην να απαντησω στο ερωτημα σου και μετα να σου πω γιατι δε πηρες απαντηση..
με μηδενικες μετρησεις συμβαινει ενα απο τα 3 νομιζω.....
1. το φιλτρο σου εχει στρωσει και τα φυτα σου απορροφουν τα νιτρικα...
2. το φιλτρο σου δεν εχει στρωσει και τα φυτα σου προσαρμοστηκαν στην ληψη αμμωνιας σαν πηγη αζωτου
3. το φιλτρο σου ειναι αστρωτο και κανεις ισως πολλες αλλαγες νερου και κρατας σε χαμηλα-μη-μετρησιμα επιπεδα τις τιμες σου..
για ολα τα σεναρια καλο ειναι να βαλεις μπολι και να συνεχισεις με μετρησεις η να δωσεις τα ψαρια σου και να στρωσεις με αμμωνια...
γιατι σου κανει εντυπωση που δεν πηρες απαντηση?? αν εθετα κι εγω ετσι την ερωτηση κι εγω δε θα επαιρνα απαντηση....
σαν να λες...αδιοφορω για οτι μου λετε για τα ψαρια και τις λοιπες συμβουλες και με ενδιαφερει μοναχα το θεμα μετρησεις...μα αυτα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ...
το να στρωσεις το φιλτρο δεν ειναι αυτοσκοπος....σκοπο εχει τα ψαρια να ειναι καλα....(οχι οτι κοιταξα πολυ προσεκτικα αλλα δεν βρηκα να αναφερεις τι ψαρια εχεις...)