Θέμα: καφε αλγη
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 04-03-09, 02:13
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Τα Corydoras λαβε υπ οψιν οτι θελουν αμμο η ψιλοκοκκο χαλικακι γιατι τραυματιζονται ευκολα τα μουστακια τους. Αν εχεις καλως, αλλιως αλλαγη υποστρωματος η ξεχνας τα Cory.
Συμφωνα με τις απαιτησεις τους τα C.panda θελουν 22-28*C ,Dh 4-18 και ΡΗ 5.5-7.8 οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να μην μπορεις να τα συνδυασεις με μερικα guppy (αν και θα ενοιωθαν καλυτερα σε ΡΗ γυρω στο 6.8-7 και dH γυρω στο 8-10).
Οσο για σαλιγκαρια θα σου προτεινα τα Zebra Nerite. Τα εχω και κανουν πολυ καλη δουλεια με τις αλγες και ειναι και ομορφα. Επισης δεν αναπαραγονται στο γλυκο νερο οποτε δεν θα γεμισεις.
Αλλο ειδος που τρωει αλγες ειναι και τα κιτρινα Apple Snails.
Η καφε αλγη συχνα εμφανιζεται σε ολα τα νεοστηθεντα ενυδρεια οπως σου ειπε και ο Πανος. Μην ανησυχεις θα φυγει σιγα σιγα και θα την φανε και τα σαλιγκαρια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01247 seconds with 10 queries