Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 25-02-09, 11:37
Το avatar του χρήστη moudi
moudi Ο χρήστης moudi δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-04-2007
Περιοχή: Κεφαλλονια-Κάτω Αχαρναί
Μηνύματα: 129
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από caverman Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν αρχίσουν όλοι να ψάχνονται με τους Jager να πω ότι εάν το επάνω μέρος τους το έχουμε εκτός νερού είναι σχεδόν αδύνατο να παρουσιαστεί το πρόβλημα.



... πράγμα που σημαίνει ότι ή τον είχες βυθισμένο τελείως (οριζόντια) για να μην βγάζεις το ρεύμα όταν κάνεις αλαγή ή τον είχες αναμένο με την στάθμη χαμηλά κατά την αλαγή νερού.

...στις περισσότερες περιπτώσεις ή υπερθέρμανση στο σημείο που το γυαλί ενώνεται με το πλαστικό χαλάει την στεγανοποίηση με αποτέλεσμα να εμφανίσει υγρασία μέσα.

Τα παραπάνω τα αναφέρω για να θυμίσω ότι πρέπει να τηρούνται και οι οδηγίες του κατασκευαστή.

Ο θερμαντηρας της juwel βρισκοταν καθετα μεσα στο εσωτερικο φιλτρο της juwel . Οταν χαλασε και τον αντικατεστησα με τον αντιστοιχο σε watt της jager, δεν χωρουσε μεσα στο φιλτρο στην αντιστοιχη θεση που ηταν ο juwel (για δεκατα του χιλιοστου).Ετσι τον jager τον εβαλα εξωτερικα απο το φιλτρο καθετα.Οσο για την σταθμη του νερου..., παντα ηταν στο σημαδι που αναφερει ο θερμαντηρας στο πανω μερος του. Ολα ηταν και ειναι ακομα προβλεπωμενα μεχρι να τα "φτυσει"¨τελειως... Οποτε τιποτα δεν δικαιολογει την σημερινη του κατασταση!
__________________
Δεν είμαι πια τόσο νέος για να τα ξέρω όλα! - Έμερσον
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01443 seconds with 10 queries