Θέμα: 26l x-cube reef
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-09, 20:13
manolis1976 Ο χρήστης manolis1976 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AlexandraT Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι εχεις δικιο. Το damsel υποφέρει ολομόναχο σε 120 λτ....Επιτιθεται στην άλγη....

Ειμαι ειρωνική όχι μονο στον φίλο που θέλει να ξεκινήσει ενα προτζεκτ τέτοιο αλλά και στους υπολοιπους που το περιμένουν με ενδιαφέρον για τους εξής απλούς λόγους:
Ενα "πείραμα" (ναι ειναι πειραμα) τη στιγμή που έχει τόσους ασταθμητους παράγοντες και την στιγμή που γινεται από εναν ανθρωπο χωρίς πείρα στο θαλασσινό τότε είναι εγγυημένο ότι, ότι ζωντανό μπει θα υποφέρει.
Και εσείς μπορεί να το βρείτε ενδιαφέρον.
Εγω απλά δεν μπορώ να μην στενοχωρηθώ για αυτό.

(δεν θα συνεχίσω την συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει να κάνω κριτική για την κριτική. Καλή συνέχεια 3r4ndo)
Δεν ειναι ευγενικο να εισαι ειρωνική με κανεναν και για κανενα λογο

Εχεις ρωτησει τα ψαρια σου αν τους αρεσει να ζουν στο 500αρι σου και οχι στον ωκεανο ...εκει που δεν κινδυνεύουν απο μια διακοπη ρευματος...
οχι απλα εικαζεις οτι συμφωνα με τις μετρησεις σου απο τα τεστ Sera που εχεις αυτα περνανε καλα...αλλα δεν το ξερεις σιγουρα, οποτε ουσιαστικα πειραματιζεσαι και αφου διαπιστωσεις ενα προβλημα (εκ τον υστερων) θανατος στρες κτλ ψαχνεις (πειραματικα) να βρεις τι φταιει...

Αστα Αλεξανδρα ολα ενα πειραμα ειναι στο χομπυ αυτο και απλα προσπαθουμε να το κανουμε οσο πιο σωστα γινεται (ο καθενας για τους δικους του λογους και με τους δικους του τροπους)

Αν το πας στο ηθικο.... εξ-ορισμου το να φυλακιζεις ειναι μη ηθικο και στο συγκεκριμενο χομπυ αρκετα πειραματικο. Εγω απλα προσπαθω σε ενα λογικο επιπεδο να μην βασανιζω τα ψαρακια με βαση τα δεδομενα που μαθαινω (λιτρα ,συνθηκες κτλ) αλλα δεν τρεφω και αυταπατες οτι μπορω να το κανω το ιδιο καλα με την φυση

......................
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01467 seconds with 10 queries