Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-09, 23:46
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη το εχουμε ξαναπει και ξαναπει...
Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορει να κρατησει ενας ενυδρειοφιλος μαζι νεον με γκαπυ σε νερο 6.7 εως 7 ph,3-6 kh,7-10 gh.
Εγω λεω πως μπορει και θα ειναι και μια χαρα τα ψαρακια...
Αν καποιος διαφωνει μπορει να μου το τεκμηριωσει?
Ευχαριστω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tonisgr Εμφάνιση μηνυμάτων
Και μενα μου αρέσει πολυ φιλε μου αυτος ο συνδυασμος αλλα οταν οι expert σου λενε δεν ταιριαζουν κανεις πασο.
Ο πετσοπας μου ειπε οτι γινετε να μπουνε μαζι και μαλιστα οταν επεμενα οτι δεν γινετε έκοβε το κεφάλι του και επεμενε οτι γινετε.
Τι να πω???
Ας μας πει καποιος που είχε νεον με guppy πως ηταν η συμβίωση

εγω διαφωνω επειδη ακριβως τα εχουμε ξαναπει και ξαναπει....και μαλιστα θα κοιταξω να γινει ενα υπομνημα....
τι μας ενδιαφερει?? τα ψαρια να επιβιωνουν η να περνανε καλα??
αν ειναι για το πρωτο μια χαρα θα τα βαλεις μαζι στο ενυδρειο και οσο αντεξει το καθενα....προβλημα επιθετικοτητας δε θα εχουν...
αν ομως θελεις τα ψαρια σου να ειναι πιο υγιη (λιγοτερο επιρρεπη σε ασθενειες) ...να ζουν περισσοτερο...να εχουν καλυτερα χρωματα ..συμπεριφορα και να αναπαραγονται καλυτερα θα πρεπει να του δωσεις νερο παρομοιο με αυτο του τοπου καταγωγης τους.....
τα σαιτς δινουν ενα μεγαλο ευρος τιμων επιβιωσης του ψαριου....δε δινουν ομως τις τιμες των νερων που ζουν....
ετσι για τα γκαπυ αναγραφεται σε πολλα σημεια στο ιντερνετ οτι ζουν απο πεχα 5.5 μεχρι 8.5...και οντως επιβιωνουν.....αλλα ζουν σωστα μονο σε σκληρα νερα με αλκαλικο πεχα....

οποτε ο καθενας κανει αυτο που αποφασιζει τελικα...αλλα μετα ποσταρει "γιατι στο γκαπυ μου σαπιζει η ουρα??...εχω πεχα 6.7...."

Page generated in 0,01461 seconds with 10 queries