Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 19-02-09, 09:54
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sifnos Εμφάνιση μηνυμάτων
ετσι ειναι το διαπιστωσα.μου εκανε μεγαλη εντυπωση.τελικα μηπως να στελναμε τη φωτο σε κανενα κεντρο θαλασσιων ερευνων?μπορεσες να βρεις φωτο για ταυτοποιηση?
Είμαι σίγουρος ότι (ο μακαρίτης) πρόκειται για γνωστό είδος, το οποίο αν γνώριζα ότι τελικά είχε ποδαράκια και όχι κοπτήρες στο κεφάλι θα του έλεγα να το κρατούσε. Ο φίλος ακόμα πιστεύω ότι βιάστηκε, γιατί τελικά είχε στο ενυδρείο του έναν πολύ σπάνιο οργανισμό που δυστυχώς δεν μπορείς να αγοράσεις ή να αντικαταστήσεις. Αφού στιγμής συμβίωνε με τον πολύποδα χωρίς να φαίνεται στο μάτι να του δημιουργεί πρόβλημα έπρεπε να τον άφηνε.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
Αν ήταν κυνηγός, τότε θα έκανε τη ζημιά του και θα έφευγε από τον οργανισμό αφίνοντας πίσω του τα σημάδια του. Δε θα παρέμενε εκεί περισσότερο απ' όσο θα έπερνε το γεύμα του.

Από τη στιγμή όμως που το βλέπεις να συμβιώνει καιρό τώρα και να μην εγκαταλείπει τον οργανισμό και χωρίς να τον στρεσάρει, θα πει ότι τον έχει σαν σπίτι του, το οποίο φροντίζει από άλλους ίσως επικίνδυνους παρίσακτους και σωματίδια. Ενώ παράλληλα εκτιμάει την ασφάλεια που του δίνει η στέγη αυτή. Κάποιες φορές μάλιστα οι οργανισμοί αυτοί υπερασπίζονται τις συμβιώσεις αυτές, ακόμα και με τη ζωή τους!
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01497 seconds with 10 queries