Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 18-02-09, 04:05
Το avatar του χρήστη duaz
duaz Ο χρήστης duaz δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 29-01-2009
Περιοχή: αθηνα - μελισσια
Μηνύματα: 83
Προεπιλογή

τα μπαμπού τα έχω δει σε ενυδρεία τα βάζουν πολλοί οι ιάπωνες k οι ασιάτες αλλα δεν έχω ktalavei πως καταφέρνουν okay τα στηρίζουν όρθια (χωρίς να πέφτουν) και το ωραίο είναι πως βγάζουν φυλα τα οποια όντως ξεκινάνε από εκεί που είναι έχω από το νερό okay πέφτουν απαλά ξανά μέσα sximtizontas μια νοητή μικρή ομπρέλα ... σε αυτό το σημείο οι λάμπες μου είναι T5 ...
όσο για το φτυαράκι θέλω να κάνω ένα πιο τρισδιάστατο βάθος πεδίου okay θα με βοηθήσει πολύ στο στήσιμο !!! έχω κάτι πολύ καλο κατά νου !!! επίσης θα θελα να μάθω τι test να πάρω πραγματικά αυτά δεν βοηθάνε απορώ γιατί τα πουλάνε κιόλας .... να πάρω τις API ???

γενικότερα θέλω να κάνω ένα τελείως διφορετικό xrusopsaroenudreio okay το ψάχνω αρκετά προσπαθώ να μην παρασέρνομαι σε βιαστικές κινήσεις και να μην ξεφύγω πολύ από τα αρχικά στάνταρτς τις αρχικής ideas μου ...πράγμα όπως έκανα στην αρχή ....
okay από τα λάθη ένα ακόμα είναι πως m έχει μείνει ένα 60ltr αδούλευτο που σκέφτομαι να "πειραματιστω" με φυτά ...θεωρώ πως είναι τα φυτά του μέλλοντος k σε μερικά χρονια όλοι θα έχουν από ένα σπίτι τους πολύ ευχάριστα okay πολύ ωραία ασχολία ...χαίρομαι πάντως που υπάρχουν σοβαρά forums k εδώ μέσα νομίζω πως είναι ένα από τα πιο καλοστημένα ίσως k το μονο !!!
ξέρω είναι αρχή okay σας πρήζω αλλα είναι χρέος μου να πω μερικά καλά λόγια σε όλους όσους πραγματικά μας ακούτε και μας βοηθάτε αλλα βλέπω πολλούς που το παίζουν ""κεντεριδες"" k το μονο που έχω να πω είναι πως δεν έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα τόσο όσο ο δρόμος για αυτό ( εκεί είναι όλα τα λεφτά να μην τελειώνεις ποτε να βρίσκεις όλο okay καινούργιες αλλαγές που θα βοηθήσουν σε αυτό )

κλείστε τις tv βάλτε καφέ και καθίστε μπροστά από ένα ενυδρείο είναι το καλύτερο επεισόδιο απολαύσhς



Y.Γ
μην μας αγνοείται εμάς τους αρχαριους ειδικά με χρυσόψαρα ...


xxx


σταμάτης
-------------------------
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΛΑΘΗ είμαι χρηστης mac χωρίς ελληνικά k τα μετατρέπω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη duaz : 18-02-09 στις 04:05 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01873 seconds with 10 queries