Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-02-09, 11:34
Το avatar του χρήστη chemical mac
chemical mac Ο χρήστης chemical mac δεν είναι συνδεδεμένος
algae grower

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου συγνώμη αν σου τη μπήκα με "υφάκι" αλλά αν και πολλοί στο forum θεωρούν ως πηγή όλων των κακών τα Pet shop δεν σημαίνει ότι αυτομάτως το forum είναι και το βήμα για να κράξουμε τα μαγαζιά (αναφέρομαι στο δεύτερο σκέλος του τίτλου σου). Εχει επαναληφθεί πολλές φορές ότι για την καταπολέμηση όλων των κακών στα ενυδρεία μας η λύση είναι η ενημέρωση, κάτι που εδώ μέσα παρέχεται και με το παραπάνω. Δεν είμαι ούτε έμπειρος ούτε θέλω να το παίξω έτσι, κάθε μέρα κι εγώ μαθαίνω πράγματα.
Αφού λοιπόν διαβάζεις πολύ, με λίγη καλύτερη αναζήτηση, θα έβλεπες ότι η άλγη δεν είναι κάτι που πρέπει να σε στεναχωρεί και σε πανικοβάλει. Υπάρχον εκτενείς αναλύσεις και πολλά θέματα σχετικά με την άλγη και ακόμα περισσότερα για την κατάλληλη αντιμετώπιση της. Αντίστοιχα και για τα ψάρια που βοηθούν στον έλεγχο της και γενικότερα για τα ψάρια που μπορύν να μπουν στα ενυδρεία μας. Την επόμενη φορά που θα μπεις λοιπόν σε πετ σοπ (όποιο κι αν είναι αυτό) αντί να ζητήσεις ψάρια και φυτά (γενικως) για το ενυδρείο σου, αναζήτησε μόνος σου τα κατάλληλα σύμφωνα με τα λίτρα σου, τις συνθήκες σου κτλ και μην αφήσεις πετσοπά να σε κατευθύνει ανάλογα με τις ορέξεις του. Ετσι θα έχεις ένα όμορφο ενυδρείο, με ελάχιστες απώλειες, με υγεία και ψάρια που θα ζουν όπως πρέπει. Το αποτέλεσμα (οπτικό και ψυχολογικό και πολύ περισσότερο το οικονομικό) θα σε ανταμείψει.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01393 seconds with 10 queries