WOW! Παρεξίγηση φίλε.
α) Ρε φίλε; Ως παλαιός που φαντάζομαι οτι είσαι πιστεύεις οτι είναι σωστό να μπένεις σε thread αρχάριου απλά για να γραφεις οτι έχω άγνοια και θράσως και τέτοια; άγνοια; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ! Αν δεν είχα άγνοια τότε γιατί να έγραφα στους αρχάριους; Και το ψάρι ΔΕΝ το ζήτησα οπότε ΔΕΝ ύξερα καν τι είναι! Ειπα έχω λίγη άλγη και μου είπαν πάρε αυτο. ΔΕΝ ύξερα τι αγορασα.
β) ΔΕΝ ζητάω ρέστα απο πουθενά... συγνώμη αν είδες να έχω θράσος αλλα δεν είχα τέτοια πρόθεση και αν παρεξήγησες την φράση κινέζος απο ινδία αναφέρεται εδω
http://www.thekrib.com/Fish/Algae-Eaters/ στο οτι την παραλαγή αυτή την λένε Chinese αλλα στην πραγματικότιτα κατάγετε απο ινδία
γ) Πρίν 30 μέρες δεν ύξερα τι θα πεί κύκλος του αζότου και δεν είχα ποτε ως τότε ενυδρείο... απο τότε διαβάζω σαν χαζός 2-5 ώρες την μέρα άρθρα και φόρουμ παντού (ούτε στο σχολείο δεν διάβαζα έτσι!) απλα για να καταλάβω οτι ο κλάδος δέν έχει "πάτο" ποτέ δεν θα ξέρω "πολλά" αλλα μάχομαι... γιατι το αγαπάω και γιατί μου αρέσει πιστεύω οτι έτσι ξεκίνησες και εσύ... η γνώση δεν αγοράζεται
Πολλά είπα και σόρρυ αν σε κούρασα αλλα δεν μου αρέσου οι παρεξιγίσεις και πιστεύω οτι είχες καλή πρόθεση αλλα ίσως ακούστικες και ακούστικα περίεργα. No harm done.
Και ευχαριστώ όλους για τις απαντίσεις σας. Ναι μου το έδωσε ως "γλύφτη" και όχι ως Siamese Algae Eater...