Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 15-02-09, 09:53
Το avatar του χρήστη madfdg
madfdg Ο χρήστης madfdg δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 03-07-2006
Περιοχή: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Μηνύματα: 1.432
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από grkts Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ πολύ βασιλακις
Ξεκινώ γεμίζοντας νερό το ενυδρείο (αποσταγμένο η από την βρύση ?)
Αν εννοείς απεσταγμένο απο αυτό που πουλάνε στα SM , δεν θα στο συνιστούσα καθώς η διαδικασία είναι χημική!Αν μπορείς πάρε μια όσμωση ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Τους δυο κυκλοφορητές να δουλεύουν
Εννοείται
( το εξ. φίλτρο δεν νομίζω να χρειάζεται ακόμη ?)
Χρειάζεται ώστε να σου πάρει την θολούρα που θα έχεις με την διάλυση του αλατιού ,αφού ακόμα δεν έχεις πάρει σκιμμερ
Και ρίχνω αλάτι(πόσο περίπου για τα λίτρα μου ?)
Θα υπολογίσεις 30-33 γραμμάρια αλατιού για κάθε λίτρο νερού!Πώς θα μετρήσεις την αλατότητα?Χρειάζεσαι ένα ρεφρακτόμετρο!Τα πυκνόμετρα που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά είναι τουλάχιστον ανακριβή
Ο αραγωνιτης μπαίνει μετά ? ( αφού κάνω κάποιες μετρήσεις η οχι)
Θα μπεί όταν λιώσει το αλάτι και η αλατότητα σου είναι 1025-1026
Και στο τέλος ο ζωντανός βράχος ?(αφού έχω κάνει κάποιες μετρήσεις η όχι)
Ο ζωντανός βράχος θα μπεί όταν λιώσει το αλάτι στην επιθυμητή αλατότητα και αυτός!Εδώ θα πρέπει να διαλέξεις αν θα φτιάξεις κάποια βάση ώστε να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο!Θα το δείς το θέμα σε συνδυασμό με τον αραγωνίτη.Ή θα μπεί πρώτα ο βράχος και μετά ο αραγωνίτης με αποτέλεσμα το μέρος του βράχου που θα είναι σκεπασμένο με αραγωνίτη να μην κάνει την δουλειά στο 100% ή θα μπεί πρώτα ο αραγωνίτης και πάνω του ο βράχος.Η δευτερη λύση απαιτεί καλή προσαρμογή του βράχου ώστε αργότερα να μην έχεις κανα γκρέμισμα
Και πάλι ευχαριστώ .
Άντε με το καλό
__________________
Κώστας
"I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one."
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,28734 seconds with 10 queries