Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-02-09, 00:56
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlos_k Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά δεν κρατήθηκα, και πήρα 3 σκαλαρακια (λιγο μικρότερα απο τα δικά μου) και 2 Trichogaster leeri (ελπίζω να διάλεξε ζευγάρι)...κι εγω το επλιζω..

Τα Bleeding tetras τα είδα και μου αρέσουν, αλλά ο άνθρωπος εκεί μου είπε ότι δεν πάνε. Ο τι τσιμπάνε ουρές. Και είχε και μόνο 2 οπότε προτίμησα να περιμένω για να μην κάνω και απότομη ιχθειο-φόρτιση. Είναι υπερβολή για τα λίτρα μοθυ 5-6 τέτοια? δε τα ειχα ποτε δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα αν "τσιμπανε" οντως..απλα λογω μεγεθους τα προτεινουν..

Το σκαλάρι που είχα συνεχώς κυνηγάει τα μικρά σκαλαράκια. Θα ηρεμήσει?οι κιχλιδες ειναι κυριαρχικα ψαρια...μεχρι να δημιουργηθουν οι ιεραρχιες θα υπαρξει λιγο σαματας...γιαυτο αν δεν ειναι ζευγαρι λεμε τουλαχιστον 5 για να κατανεμεται η επιθετικοτητα.. Τα γκουράμι μια χαρά τα βλέπω.

Μια ερώτηση ακόμα. Τα σκαλάρια που πήρα έχουν πιο κοντά πτερύγια. Είναι φυσιολογικό? ναι...ο ανθρωπος δημιουργησε πολλες παραλλαγες...Θα μεγαλώσουν? θα κρατησουν τις αναλογιες που εχουν....μια φορα κοντοπτερυγα...για παντα κοντοπτερυγα...Μήπως είναι Altum?βαλε φωτο για αναγνωριση...ετσι κανεις δε θα σου πει...

Υ.Γ. Η κοπέλα μου τρελάθηκε με τους δίσκους αλλά φυσικά της απαγόρεψα να μου πάρει. Στο μέλλον, θα μπορούσα να βάλω 2-3 με ένα ζευγάρι σκαλάρια (180 λίτρα)???
και οι δισκοι μπαινουν σε ζευγαρι η κοπαδια...λιγα τα καθαρα λιτρα για τετοια ψαρια...και οι δισκαδες μπορουν καλυτερα να πουν ακομη και σε μεγαλυτερο ενυδρειο με τι ψαρια μπορουν να συμβιωσουν οι δισκοι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-02-09 στις 00:49
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01441 seconds with 10 queries