Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 08-02-09, 17:40
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-05-2006
Περιοχή: Χανιά
Μηνύματα: 1.009
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Αν το στήσεις σε άλλο χώρο του σπιτιού θα είναι πιο εύκολο και ελεγχόμενο . Αν θες να χρησιμοποιήσεις το ίδιο σημείο που είχες και το παλιό τότε θέλει περισσότερη οργάνωση.
Και στις δύο περιπτώσεις για να μην έχεις απώλειες θα πρέπει να στήσεις το νέο ενυδρείο σαν να ήταν εντελώς καινούριο. Δηλαδή ότι έκανες με το πρώτο σου 300άρι , χωρίς τα λάθει που μπορεί να έγιναν τότε, να στήσεις το νέο 600άρι.
Προσωπικά έχω κάνει 2-3 μεταφορές-μετακομίσεις ενυδρείων. Τα tang θέλουν αρκετή προσοχή πως θα τα ξαναβάλεις στο καινούριο. Μη ξεγελαστείς ότι είναι περισσότερα λίτρα και βάζεις παλιά υλικά ,βράχο, άμμο κ.λ.π και άρα είσαι ok. Ακόμα κι έτσι το ενυδρείο θα πρέπει να δουλέψει ένα δίμηνο περίπου και τα ψάρια ,ειδικά τα tang, να τα βάλεις σταδιακά και ιεραρχικά.
Επίσης αν έχεις δύσκολα κοράλλια κι αυτά πρέπει να φιλοξενηθούν σε στρωμένο ενυδρείο για κανένα δίμηνο μέχρι να στρωθεί το καινούριο και να τα μεταφέρεις έπειτα σταδιακά, βλέποντας και κάνοντας δηλαδή σε αυτό.
Καλή επιτυχία.



Φίλε Τραπεζίτη καλώς ήρθες στο gab. Εμείς οι Χανιώτες του θαλασσινού έχουμε γνωριστεί και πίνουμε κανένα καφεδάκι το μήνα και λέμε… το πόνο μας γιατί από γνώσεις η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ πίσω. θα ήταν ωραίο να σε έχουμε στη θαλασσινή τοπική παρέα μας
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01581 seconds with 10 queries