Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Ξεκινα με αυτα μονο και μερικα Applesnails γιατι αν αρχισουν τις γεννες τα ζωοτοκα δεν θα ξερεις τι να κανεις αν ειναι φουλ ιχθυοφορτωση το ενυδρειο.
Ζουν σε χαρεμι (1 αρσενικο/3-4 θηλυκα).
Βαλε 2 αρσ και 7 θηλυκα.
Αν δεν θελεις γεννες βαλε μονο αρσενικα.
Επειδη ειναι πιο μικρα μπορεις να βαλεις κανενα παραπανω 10-12
ΥΓ τα καθαρα σου λιτρα αφου βαλεις και το βυθο θα ειναι γυρω στα 55-60, για να υπολογιζεις τα υγρα κλο που ριχνεις.
ΥΓ2 ποτε προλαβες και τα διαβασες τα λινκ??? εγω δεν τα εχω τελειωσει ακομα, και οσο τα ξαναδιαβαζω καταλαβαινω και περισσοτερα
ΥΓ3 Ωραια επιλογη ειναι και τα CPD (Celestial Pearl Danio)που ειναι η πραγματοποιηση του "Ουκ εν τω πολλω το ευ..... Less is more και αλλα τετοια" που ανεφερες σε αλλο τοπικ . http://www.theaquariumwiki.com/Galaxy_Rasbora
(αργοτερα που θα αποκτησεις λιγη εμπιερια ακομα και στρωσει καλα το ενυδρειο βαζεις και καμια red cherry)
ΥΓ4 ΣΤΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ
|
Και τωρα ερχονται οι ερωτησεις...
1.αν καταλαβα σωστα gyppy + applesnails?
2.Τον πλακοστομο τον κραταω με τα ανωθεν?
3.Το διαβασμα το εχω αρχησει εδω και 4 μηνες, απλα τωρα πηρα την αποφαση να κανω το βημα. Κατα τα αλλα, εχεις απολυτο δικιο. οσο θα τα ξαναδιαβαζω τοσο θα μαθαινω.
4.Τα Celestial Pearl Danio με τα guppy παραλληλα?
και........
5.Οτανλες να στρωσω το φιλτρο, εννοεις στο γενικο πλαισιο στρωσιματος του ενυδρειου?
ουπς.....βασικο......
6. με τα Celestial Pearl Danio, τα guppys και τα applesnails θα μεινει κανενα φυτο "ορθιο" η θα τα "βοσκησουν" ?????
και μια δωρο.......
7.οι γαριδες ειναι για το καθαρισμο του βυθου μαλλον...???
Γιατι θελω να βαλω αμμο, οποτε η σκουπα θα ειναι απαγορευτικη απο οτι φανταζομαι.....
Αυτα και καλη δυναμη αν μπει καποιος στην διαδικασια.....