Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-09, 17:12
manolis1976 Ο χρήστης manolis1976 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Τελικα επελεξα να βαλω 2 Τ5 χ24w και να αφησω την μια Τ8 χ 15w συνολο 63 watt

Στο φάσμα τωρα ακολουθησα την μεση λυση για τα φυτα γυρω στα 4500κ για να μην ειναι ουτε κοντοχοντρα ουτε ψιλολιγνα οπως ελεγε στο Link που εδωσα για τον φωτισμο και μια 9000κ daylight η οποια ομως οπως ειδα εχει pick και στο μπλε

ωρες τωρα...τρεχα γυρευε
Αρχικα αφησα μια ωρα ολα στην αρχη της ημερας συμφωνα με τα λεγομενα του χοντρου και μετα μονο τις 2τ5 48W και μεσο φασμα για τις υπολοιπες 8 ωρες ειναι ισως λιγο πιο αποτομη προσαρμογη απο οσο πρεπει δηλαδη +18w se μια μερα αλλα θα το εχω υπο προσοχη και θα ενεργησω αναλογα..

ΥΓ με το που εβαλα τις Τ5 ηταν ζήτημα λεπτων να δω την ανουμπια να φωτοσυνθετει(ayto den kanei?)πραγμα που δεν ειχα δει ποτε πριν με τα 30w και νομιζω οτι μου δειχνει το οτι ηταν απαραιτητη η αναβαθμιση
-------------------------
ΥΓ2 Μιλαμε γενικα με watt αλλα το φως των T5 ειναι τελείως διαφορετικο και φτανει πολυ πιο ευκολα στον βυθο απο αυτο των t8 (των οποιον μου φαινεται οτι εχει πιο ομαλη διαχυση)νομιζω οτι η συγκριση μεσω watt δεν στεκει και οτι μιλαμε για δυο αρκετα διαφορετικα φωτα!!!

......................

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis1976 : 04-02-09 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries