Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από imichal
Αυτος ο "μπουσουλας? ειναι αδύνατον να γινει. Οι παραμετροι ειναι παρα πολλοι. Εχουν προσπαθησει αρκετοι στο εξωτερικο να κάνουν και τελικά δημιουργουν περισσοτερα προβληματα και συγχυση. Και εγώ ξεκινώντας το χομπι ειχα συμβουλευτει ενα τετοιο προγραμμα συμβατοτητας και οπως αποδειχτηκε ηταν μεγαλο λαθος. Μονο διαβαζοντας το σωστο προφιλ του καθε ψαριου σε συνδυασμο με  μπορεις να βγαλεις ακρη.
|
Φαντάζομαιοτι θα εχουν προσπαθήσει , αλλα οσο πολλοί και να ειναι οι παράμετροι γινεται ....απλα μετα μιλαμε για πολυ μεγαλη επαγγελματικη και με κοστος δουλεια , οποτε δυσκολο να γινει απλα απο καποιους χομπιστες .
απλα θεωρω οτι ειναι καλο για μια αρχικη αναγνωριστικη , ιδιως για καποιους που δεν εχουν ορεξη για διαβασμα και καλος η κακος υπηρχαν , υπαρχουν και θα υπαρχουν ..... και κανουν τραγικα λαθοι βαζοντας μεχρι και θηρευτες με θηραματα μαζι
Μια βαση δεδομενων σχετικα απλη με τις βασικες τιμες νερου , μεγεθος ενυδρειου , συμβατοτητα-επιθετικοτητα , φυτεμενο η οχι , βυθο , φως και μερικα αλλα φανταζομαι θα ηταν καλή .Απλα ακομα και για 100 ψαρια να κανεις μια τετοια βαση δεδομενων θελει πολυ δουλεια
Κλισε αλλα με το μαχαιρι κοβεις ψωμι κοβεις και λαιμο ειναι πως χρησιμοποιεις το καθε τι