Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 13-01-09, 15:46
Το avatar του χρήστη thgparas
thgparas Ο χρήστης thgparas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-10-2008
Περιοχή: Μηλάκι-Εύβοια
Μηνύματα: 206
Προεπιλογή

Οσο για τους συγκατοικους ελπιζω να μην αλλαξω την συνθεση που εχω στο μυαλο μου.Μονο σκαλαρια και το πολυ-πολυ 3-4 Redtail Catfish(πλακα κανω!!!).Εκτοσ απο τα σκαλαρια τωρα που θα βάλω αμμο μπορει να βάλω και 1-2 ancistrus.Οταν ξεκινησα το στησιμο μου ειχαν πει και για cory αλλα αυτο μου περασε σαν σκεψη,τιποτε αλλο.

Λεω να μην βιαστω με τα φυτα.Θα παω να αγορασω την αμμο,να γινει η αλλαγη και μετα βλεπουμε.θα στησω τα ξυλα θα κανω μια παρουσιαση μονο και μονο να μου πειτε την γνωμη σας για το στησιμο και σιγα σιγα να το ολοκληρωσω και με φυτα.
-------------------------
Το ενα εξωτερικο εχει μονο τυρφη οποτε το νερο ειναι ηδη καπως σκουρο,οχι βεβαια οπως το Black water αλλα εχει παρει χρωμα.
-------------------------
Γεια σας,Σημερα θα παω να αγορασω αμμο.Λεω να παρω λευκη,θελω την γνωμη σας.Εχω διαβασει καποια post και οι αποψεις ειναι δυφορουμενες.Θα φτασουν 30 κιλα με βαση οτι το ενυδρειο ειναι 120*42?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thgparas : 13-01-09 στις 15:46 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01198 seconds with 10 queries