Θέμα: Τι έχει?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-09, 18:20
Το avatar του χρήστη supermanx
supermanx Ο χρήστης supermanx δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Καματερό
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην supermanx Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην supermanx
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Η leucocephala ειναι φυτο που αγαπαει τον υψηλο φωτισμο. Κυριως φως θελει. Οι τρυπες στα φυλλα του ισως σημαινουν και ελλειψη καλιου. Δεν αναφερεις CO2 οποτε υποθετω οτι δεν εχεις..
Με αυτο τον φωτισμο θα σου προτεινα να προσθετεις λιγο excel καθε 2-3 μερες (1-2ml). Καθε εβδομαδα μετα την αλλαγη νερου ενα γενικο λιπασμα οπως το Flοurish της Seachem , Δοσολογιες στο 1/4-1/2 της αναγραφομενης στο μπουκαλι ,και Potassium (καλιο) της ιδιας εταιρειας.
αγόρασα και έβαλα σήμερα και excel και potassium..για πόσο καιρό πρέπει να βάζω?πειράζει αν μπαίνουν μαζί?περίπου μετά από πόσο καιρό θα δω διαφορά στα φυτά μου?πρέπει να έχω και ένα είδος κρυπτοκορίνας(μάλλον) και είναι λίγο χλομή(κίτρινη) θα στανιάρει και αυτή με τα λιπάσματα?στις 2 πρώτες φώτο είναι οκ φυταμένη η ανούμπια?και τελευταία ερώτηση(γτ σας έπριξα και ζητάω 1000 συγνώμη που γίνομαι κουραστικός αλλά δν θέλω να ανοίγω συνέχεια τοπικ) στη τελευταία φωτό η πέτρα είναι ασβεστολιθική επειρεάζει καθόλου στην ανάπτυκη των φυτών?
Σας ζητώ και πάλι συγνώμη...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00430.jpg
Εμφανίσεις:  173
Μέγεθος:  39,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00429.jpg
Εμφανίσεις:  166
Μέγεθος:  28,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00425.jpg
Εμφανίσεις:  192
Μέγεθος:  37,9 KB