Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Αν και ενυδρειο κατω απο 60 λιτρα δεν ειναι ενυδρειο μεινε στο "αρχικα" οπως το ειπες και βαλε 3-4 αρσενικα μονο που ειναι και μικροτερα και δεν θα εχεις γεννες σε τοσο μικρο χωρο.
Αλλη εναλλακτικη ειναι να βαλεις μερικα CPD http://www.theaquariumwiki.com/Celes...s_margaritatus
Και καμια red chery γαριδα
|
Δεν είναι καθόλου άσχημη η ιδέα σου για την εναλακτική λύση που μου προτήνεις. θα την σκεφτώ και 8α ρωτήσω και το pet shop που ψωνίζω αν μπορεί να μου φέρει αυτά τα είδη που λες γιατί γαρίδες δεν έχει σίγουρα τώρα για cpd δεν ξέρω θα πάω να δω. για τι ποσότητες μιλαμε?
Δυστυχώς δεν θα μπορώ να βάλω γαριδες΄γιατί τώρα που πήγα και διάβαζα τα σχετικά υπομνήματα στα ασπονδύλοτα είδα οτι οι γαρίδες θέλουν κλειστό ενυδρείο και αυτό σκεφτόμουν να το κάνω ανοιχτό γιατί το καπάκι του δεν έχει φως΄.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Filotas
Για να ανεβάσεις τις σκληρότητες προσθήκη ασβεστολιθικών πετρών ή/και χαλικιού.
Αν μπολιάσεις το ενυδρείο με υλικό απο το παλιό μπορείς άμεσα να βάλεις ψάρια μέσα με μεγάλη προσοχή στην υχθιοφόρτιση. Με λίγα λόγια θα πρέπει να βάλεις σταδιακά τα ψάρια μέσα και όχι όλα μαζί.
|
Τα guppy που έχω είναι τρία οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει προβλημα να τα ριξω όλα μαζί