Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-09, 13:37
alati Ο χρήστης alati δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πανόραμα Θεσ/νικης
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατι να λειτουργεις με την "εις ατοπον απαγωγη"...οταν μπορεις να το τσεκαρεις ο ιδιος??

1ον.πολλοι φιλοι εδω χρησιμοποιησαν τα "ζουμια" και στο καπακι ποσταραν τα προβληματα και τους θανατους των ψαριων τους....αν δεν ειναι καποια αποδειξη τουλαχιστον ειναι μια ενδειξη...οτι δεν ειναι τοσο ασφαλης μεθοδος οσο οι αλλες... πρέπει οι υπόλοιπες παράμετροι να είναι τέλειες για να οδηγηθούμε σε τετοιο συμπέρασμα-ένδειξη. Για δες το και έτσι "Πολλοί φίλοι μας σε καινούργιο ενυδρείο στρωμένο με ζουμιά μόλις έβαλαν τα ψάρια τους στο καπάκι πόσταραν προβλήματα και θανάτους .......γιατί δεν έκαναν προσαρμογή στα ψάρια".
2ον. καποιο μελος του φορουμ (δε μπορεσα να το βρω με μια γρηγορη αναζητηση) πειραματιστηκε με καποιο "ζουμι" κανοντας τακτικες μετρησεις και διαπιστωσε οτι το ενυδρειο του εκανε κανενα μηνα να στρωσει..οσο δηλαδη και με τις μεθοδους που χρησιοποιουμε... πιστεύω ότι σε όλα τα πράγματα υπάρχει αρχή-τρόπος εκτέλεσης-τέλος. Πρέπει για να κάνουμε συγκρίσεις να είναι πλήρως κατανοήτα και ελεγχόμενα όλα τα στάδια (π.χ. αρχή με ζουμιά, πολλοί τρόποι λειτουργίας, επιθυμητό αποτέλεσμα ποιό? με τι τρόπο παρακολούθηση? κ.τ.λ.)
3ον. για να χρησιμοποιησω κι εγω την ιδια λογικη του "μη κραξιματος"....αν κανανε δουλεια....γιατι ειναι τοσο δημοφιλεις ακομη οι αλλες μεθοδοι??... ότι είναι δημοφιλές δεν είναι και σωστό.... παρα το οτι ειναι πολυ επιπονες σε σχεση με το "ριχνω ζουμια και σε 24 ωρες τα ψαρια"...

δεν απορριπτω τα σκευασματα με μετρσηεις....απλα νομιζω οτι τα παραπανω θα πρεπει να μας προβληματιζουν...

Πάνο νομίζω ότι έχεις καταλάβει τις ιδιορυθμίες και τις παραξενιές μου

Page generated in 0,01419 seconds with 10 queries