Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 29-12-08, 23:56
beteranos Ο χρήστης beteranos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 09-11-2008
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 98
Προεπιλογή

[quote=lmaikl;316045]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skourkou Εμφάνιση μηνυμάτων
Το προβλημα αυτό δεν υπηρχε πιο παλια αλλα παρουσιάστηκε από το καλοκαιρι. Καλα θα ηταν να δεις τι αλλαξες απο τοτε(π.χ ειδος-μαρκα τροφης,θεση ενυδρειου,κ.λ.π)
Δεν ξερω αν φταίει το γεγονος ότι το φιλτρο τρεχει περιπου δυο χρονια και δεν εχω αλλαξει το σφουγγαρι. Οχι,σιγουρα καποια στιγμη θα θελει αλλαγη αλλα οχι επειδη στομωνει
Επισης ένα άλλο προβλημα είναι ότι και η σωλήνες του εξωτερικου μου ΕΗΕΙΜ (2222) βουλώνουν πιο γρηγορα απ΄ότι παλιότερα και πέφτει η ροη του.Μηπως κι αυτο, μετα το καλοκαιρι?
Μηπως να άλλαζα το υλικο του εσωτερικου με βιομπαλες?Δε νομιζω, το μονο που θα πετυχαινες, θα ηταν να αλλαζες το filterwool του εξωτερικου σου ποιο γρηγορα..
Νομιζω οτι τα εσωτερικα κανουν καλυτερο "skimming" οποτε και λογο μικροτερου ογκου βουλωνουν ποιο γρηγορα

/quote]
Περιμενε κι αλλες γνωμες
-Vereranos εχει ξαναειπωθει οτι ειναι λογικο σε 1000τοσα(eheim) φιλτρα τα 10-20 να παρουσιασουν καποιο προβλημα....στα 5-10 (π.χ fluval λεω εγω)μπορει να τυχει και κανενα... οπως και το οτι στα 10-20 αν τυχει κατι, θα διορθωθουν ειτε λογω εγγυησης,ειτε λογω aftersales, στο 1(αντε, μη eheim) ομως που θα τυχει κατι τι κανουμε?


Eγω φιλε μου χρησιμοποιω τα FLUVAL πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα(εκτος απο την σειρα 1 που μετα απο 2-3 χρονια επεφτε η δυναμη του κυκλοφωριτη τους).

Παραπανω σου παρεθεσα τα πλεονεκτηματα του σε σχεση με τα αντιστοιχα φιλτρα της EHEIM, ενω εσυ δεν μου αναφερεις κανενα πλεονεκτημα της EHEIM(εγγυηση και aftersales παρεχει και η FLUVAL).

Επιμενω πως στην επιλογη φιλτρου παιζει σημαντικο ρολο το μαρκετιν.

Βεβαια δεν εχω σκοπο να πισω καποιους να αγορασουν FLUVAL αντι EHEIM, εκανα μια πρωταση προσπαθοντας να βοηθησω και το σταματαω εδω, γιατι σε παρομοια προσπαθεια παλιοτερα θεωρηθηκα προβοκατορας, καλυστα τωρα μπορει να θεωρηθω διαφιμιστης.

Εαν εσυ εχεις δοκιμασει και FLUVAL και EHEIM και εχεις καταληξει οτι τα EHEIM εχουν περισοτερα πλεονεκτηματα , με γεια σου με χαρα σου.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries