Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-12-08, 20:32
Το avatar του χρήστη Σπύρος Μ
Σπύρος Μ Ο χρήστης Σπύρος Μ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αιγαλεω
Προεπιλογή

Aπ'οτι διάβασα σε αλλα σου ποστς τα λιτρα σου πάνω κάτω είναι 340-350...Απο φύλτρανση τι παίζει;Γιατί οσο μεγαλύτερη υχθιοφόρτηση τόσο καλύτερη φύλτρανση θες...Αλλα πάμε να τσεκάρουμε της σύνθεση που σ'αρέσει...

silver shark:γίνονται αρκετά μεγάλα ψάρια και θέλουν κοπάδι...Γράψε Χ
σκαλαρια:Αυτά μπορείς αλλά με λίγη ''κράτη΄΄ με τα υπόλοιπα ψάρια
γκουραμι:οχι μαζι με τα σκαλάρια ίσως για ενα κοινωνικό Ασιας με ενα ζεύγος περλε γκουράμι ή νανους...Τα άλλα είναι πιο επιθετικά...
τιγρακια:αν τα βάλεις ξέχνα τα γκουράμια...Ακόμη μόνο γρήγορα ψαρια και με κοντά πτερύγια αλλιώς τα τιγράκια θα τους επιτύθεντε...Κατα την γνώμη μου αυτα τα ψάρια καλύτερα σε ενα ενυδρείο με αποκλειστικά αυτό το είδος άντε και κανέναν rasbora heteromphora...
πλακοστομα:τι πλεκο όμως;Πρέπει να τεριάζει με τα άλλα ψάρια και πάνω κάτω αν το κάνεις βιοτοπικό μονο με τα σκαλάρια...
γατοψαρα:αν εννοείς τα κορυντορας ειναι πολυ υσιχα ψάρια αλλά δεν πρέπει να βάλεις χαλίκι εκτός αν είναι πολύ ψιλόκοκο ή να βάλεις άμμο(σου προτείνω το ψιλόκοκκο χαλίκι...)
colour tetra για τα οποια με ενημερωσε οτι ειναι τεχνητα βαμμενα,μπραβο του!:και αφού σου το είπε μεχρι και ο πετ-σοπάς οτι είναι βαμμένα γιατί θες εσύ να τα βάλεις;...

Πρότασή μου απο μερικές ηπείρους...:
Νοτια Αμερική:20 cardinal tetra,10 otto,7-8 corydoras,2 pleco ancistrus αντε το πολύ και κανένα ζεύγος νανοκυχλίδες όπως απιστο
Aσια:1 ζευγος trichogaster leeri,10 rasbora heteromphora,10 amano shrimps,10 cherry shrimps αντε και κανένα κοπαδάκι μελανοτενίες που να μην μεγαλώνουν πολυ...Ακομα αυτο αν είναι φουλ-φυτεμένο αλλιώς μην βάλεις γαρίδες γιατί θα φαγωθούν...
Αφρική:Απο μαλάουι ενα χαρέμι yellow labido 1m-4f,και αλλο ενα χαρέμι acei...
Aπο tanganyika:αναλόγως εμπειρία.Στα λίτρα σου και με καλή εμπειρία μια αποικία τροφεους είναι οτι πρέπει...αν δεν εχεις εμπειρία μερικά μούλτις για κοχύλια και για πέτρα ενα είδος τζουλι...

Page generated in 0,01457 seconds with 10 queries