Θέμα: Juwel record 80
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-08, 20:15
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
ξέχασα να αναφέρω οτί κάτω το ενυδρείο έχει λευκή άμμο
αν ειναι πολυ λεπτη η αμμος να την ανακατευεις που και που με ενα πιρουνι για να μην πετρωνει
Παράθεση:
είχα βάλει κάτι χρυσόψαρα μέσα τα οποία μετά μετακόμησαν σε γυάλα μόνα τους
.
τα χρυσοψαρα δε μπαινουν σε γυαλες...θελουν μεγαλο ενυδρειο...αν δεν εχεις και δε θες να αγορασεις..να τα δωσεις σε συγχομπιστα που εχει η να τα πας πισω στο μαγαζι..
Παράθεση:
Τιμές νερού δεν ξέρω δεν έχω μετρίσει ποτέ αλλά σκέφτομαι να πάω το απογευμα να πάρω εξοπλησμό για να το κάνω και αυτό μηπως είναι ευκολο να μου πείτε τι πρέπει να πάρω;
για αρχη και για να εισαι σιγουρος για το στρωσιμο αφου διαβασεις και κατανοησεις τον κυκλο του αζωτου χρειαζεσαι τεστ υγρα για NH3 ..NO2 και NO3
Παράθεση:
Νερό αλλάζω μια φορά το μήνα 20 λίτρα και έχω δευτερο θερμαντικό σώμα και προσπαθώ να το φτάσω όσο πιο κοντά μπορω στους 26 βαθμους κελσίου που είναι η θερμοκρασία που έχω στο ενυδρείο.
ενας γενικος χοντροκομμενος κανονας ειναι καθε εβδομαδα 30% αλλαγη νερου..με μετρησεις μετατρεπουμε τον κανονα στις αναγκες του ενυδρειου..
Παράθεση:
το φίλτρο δεν το έχω καθαρίσει ακόμα (είναι με σφουγγάρια αυτό που είχε το ενυδρείο μέσα όταν το αγόρασα.).
ειναι πολυ νωρις για να σε απασχολει το καθαρισμα του φιλτρου..προεχει να βεβαιωθεις οτι ειναι στρωμενο...

Page generated in 0,01352 seconds with 10 queries