Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 23-12-08, 09:07
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Φιλε stellara η αφισα οπως και να την βαλεις δεν εχει και τοσο σημασια γιατι θα ειναι εξω απο το ενυδρειο.
Οι φιλοι πιο πανω σου λενε καποιες σωστες συμβουλες για αυτα που θα βαλεις ΜΕΣΑ στο νερο.
Ξεχνα το οπτικο μερος της διακοσμησης και σκεψου οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να εχεις προβλημα με τις παραμετρους του νερου.
Προσπαθουμε ολοι να αποφυγουμε να απαντησουμε στα επομενα σου θεματα με το γνωστο τιτλο "help".
Κσνε μια σχετικη αναζητηση με τετοιους τιτλους και παρατηρησε τις αιτιες.
ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
Αναλογα λοιπον το ψαρι που θα βαλεις μεσα παει και η "διακοσμηση" του ενυδρειου, και ολα εκτος οτι πρεπει να ειναι φυσικα υλικα πρεπει να εχουν τη σωστη επιδραση στο νερο.
πχ δεν βαζεις ασβεστολιθικες πετρες ή χαλικι σε ενυδρειο με ψαρια που θελουν μαλακο νερο και το αντιθετο.
Αλλα ψαρια θελουν πολλα φυτα και αλλα καθολου (γιατι τα τρωνε πχ)
Καλη συνεχεια
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01207 seconds with 10 queries