Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-08, 19:49
Το avatar του χρήστη chris7gtir
chris7gtir Ο χρήστης chris7gtir δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIAN_NIKOLA Εμφάνιση μηνυμάτων
Σφουγγάρι μου έχει μέσα το φίλτρο(4 σφουγγάρια).Κάθε πότε θέλει αλλαγή το σφουγγάρι αυτό?Οπότε μια φορά την βδομάδα θα αφαιρώ το 30% του νερου και θα προσθέτω νερό βρύσης και αντιχλώριο μόνο.Και μία φορά τον μήνα που θα καθαρίζω το φίλτρο ή κομμάτια των σφουγγαριών του φιλτρου(θα το κάνω αυτό την μέρα που θα κάνω αλλαγή νερού ή 2μέρες πριν την αλλάγη όπως έκανα μέχρι τώρα?) θα προσθέτω λίγα βακτήρια.Και ότι προσθέτω(αντιχλώριο,βακτήρια)θα τα βάζω μέσα στο φίλτρο και όχι στο ενυδρείο? Έχω 3 σκαλάρια ένα γουραμι περλέ και 2 πλακόστομους.Αυτο που χρησημοποιώ για το ph ειναι ισοσταθμιστής(σκόνη είναι)και το χρησημοποιώ οταν στο test ph το ph είναι πάνω απο 8 βάζοντας μια κοφτή κουταλιά της σούπας μέσα στο ενιδρείο αφου την έχω ανακατέψει μέχρι να διαλυθεί . Τι μετρήσεις πρέπει να κάνω?τι τεστ να πάω να πάρω και κάθε πότε τα κάνω?στο πετ shop μου ανέφερε χαραχτηριστικά ότι έχει ενυδρεία που δεν τους έχει αλλάξει νερό 8 μήνες επειδή το βλέπει καθαρό.ευχαριστώ παιδιά για την υπομονή σας
Δεν χρειαζεται να καθαριζεις το φιλτρο σου μια φορα το μηνα παραμονο αν ειναι τοσο πολυ βρωμικο η εχει μπουκωσει.Για την σκονη που λες δεν ξερω κατα ποσο κανει καλο η οχι αφου εγω εχω ph 8.5 στο δυκτιο και για τις αφρικανες μου ειναι μια χαρα.Και κατι που θα σου προτεινα να ψαξεις να βρεις αλλο μαγαζι γιατι οι ανθρωποι η ειναι τοσο ασχετοι με το αντικειμενο η προσπαθουνε να σε βαλουνε σε περιπετειες και φυσικα με το αναλογο κοστος.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01292 seconds with 10 queries