Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-08, 09:04
Το avatar του χρήστη Σπύρος Μ
Σπύρος Μ Ο χρήστης Σπύρος Μ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αιγαλεω
Προεπιλογή

Λοιπόν εμένα το ενυδρείο σου μου αρέσει αλλά υπάρχουν και πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις!!! Ας αρχίσει ο 10λογος
1.Οι πέτρες σου είναι ωραία στημένες αλλά εχουν αιχμηρές άκρες και δεν φαινονται και τόσο λείες.Εχω και εγώ τζουλιτο οπου αυτα σέρνονται στις πέτρες γιαυτο εχω πάρει λείες.

2.Η ρίζα είναι κάπως αφύσικη και χρωματικά αλλά και αισθητικά.Καλύτερα βγάλτην.Στην τανγκανύκα υπάρχουν ρίζες αλλα είναι πιο σκουρόχρωμες.Αν θες να βάλεις πάρε μια αρκετά μεγάλη που να αρχίζει απο δεξιά και να τελειώνει στις πέτρες ή ακομα πιο πέρα.

3.Οι πέτρες σου μου φαίνονται κάπως ''αφύσικες'' σαν πλακάκια για τις αυλές ενα πράγμα.Πρέπει να πιάσουν άλγη για να δείξουν κάπως...
Αλγη δεν έχεις πιάσει ακόμα;Αν την βγάζεις σου προτείνω να την αφήνεις...

4.Τα φυτά σε βγάζουν ''εκτώς'' απο το προτζεκτ βιοτοπου αφου βρισκονται σε αλλες περιοχες...

5. Σύγουρα αν βάλεις μουλτι που δεν σου σηστύνω στο εν'λόγω στησιμο λόγο των νταμαρόπετρων θες πολλά σαλιγγάρια...

6.Μετρήσεις να αγοράσεις οπωσδήποτε αλλιώς μην βάλεις ουτε ψάρια μέσα...

7.Εμένα δεν μου αρέσει καθολου το no3=20.Εμένα και με ψάρια είναι κάτω απο 10...

8.Απο ψάρια τώρα προτήμησε ενα συνδιασμό 2 ειδών με τζουλι τρανσκρίπτους και μουλτις.Τρανσκρίπτους θα δυσκολευτείς να βρείς.
Σου προτείνω αυτόν τον συνδιασμο γιατί τα μούλτις οπως παρατηρώ απο χθες με τα δικά μου,είναι στατικά τα ψάρια που μπαινοβγαίνουν στα καβούκια τους και δύσκολα θα τα βλέπεις.Μην βάλεις αυτά.Θέλουν τα 2πλάσια λίτρα και λίγη εξιδήκευση πάνω στο θέμα.

9.Τα τεστ νερού δεν συζητάμε οτι πρέπει να τα πάρεις άμεσα...
Οσο για το no3=20 με παραξενευει αφού εμένα και με ψάρια και χωρίς φυτά είναι κάτω των 10.

10.Τέλος να σου ξαναπώ μπράβο και οτι μπορείς να κάνεις θαύματα...

Υ.Γ:Ο φίλος Xontros φταίει για το κατεβατό.Αυτός μου δίδαξε...

Page generated in 0,01949 seconds with 10 queries