Απορώ πώς μου έχει βγει το όνομα για τα σεντόνια εμένα, και δεν έχει βγει στον ανουμπιο-καθαριστή!
Κατ'αρχήν, να'σαι καλά που έκατσες και περιέγραψες όλη αυτή τη διαδικασία.. Εμένα πάντως θα με έτρωγε η περιέργεια να δοκιμάσω και οξυζενέ..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Αν μας ελεγε ο χοντρος που δεν ειναι χοντρος, ποσο καιρο ηταν πανω η αλγη ισως υπολογιζαμε καλυτερα.
|
Είναι μια μεγάλη ιστορία αυτή η άλγη.. Πρωτοεμφανίστηκε το Πάσχα, όταν έλειπα για διακοπές και βρήκα το ενυδρείο μου κατάμαυρο.. Όλα τα υπόλοιπα καθάρισαν, με υπερδοσολογία excel, εκτός από τις ανούμπιες.. Συνέχισαν να μαυρίζουν βέβαια, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς, καθώς ήμουν αρκετά προσεκτικός με τη λίπανση, και δεν είχα άλγη και σε κανένα άλλο σημείο, εκτός από ένα crinum (που έστειλα στον Πάνο), το οποίο είχε ακριβώς την ίδια εξέλιξη με τις ανούμπιες.. Η άλγη ξαναπήρε τα πάνω τις τόν τελευταίο μήνα, καθώς περίμενα να έρθει μια μπουκάλα co2, και είχα σταματήσει να φτιάχνω μίγμα diy, και είχα εγκαταλείψει και τη λίπανση, δεδομένου ότι θα έκανα πλήρη ανανέωση των φυτών..
Υ.Γ. Χαλβά, δεν το κάνεις καινούριο θέμα αυτό με τις ανούμπιες?