Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από coolise30
Φιλε Sifno το πασ αλλου το θεμα τωρα. δεν ανεφερα εγω οτι ασχολουνται επαγγελματικα τα μελη του φορουμ αν και εχω δει αγγελιεσ με ψαρια.
Τωρα αν αγαπασ τα ψαρια τοσο πολυ και τα βαζεισ πανω απο την προσωπικη σου ευχαριστηση παρε μια μασκα και εναν αναπνευστηρα και πηγεναι να τα βλεπεισ. θελω να αρχισω να ασχολουμε με τα ψαρια οπωσ κανω με παρα πολλα αλλα ζωα μεχρι στιγμησ. Διαβαζω,μαθαινω πολλα απο το φορουμ αλλα θελω να ξεκινησω σιγα-σιγα χωρισ πολυ χρονο και χρημα.
φιλικα Κυριακος
|
σε ευχαριστώ για το ενδιαφερον. και προσωπική ζωη έχω(όπως όλοι μας εδώ μέσα)και τα ψάρια αγαπάω και ψαροτούφεκο κάνω(άρα βουτάω με μασκα και αναπνευστήρα)και τα πάντα.δε μου αρέσει ομως η προχειρότητα. αν διαβαζες το ποστ μου θα έβλεπες πως σου πρότεινα υπομονή και διάβασμα. που την είδες τη βιασίνη?εκτος και αν αναφέρεσαι στον εαυτό σου. πρώτα μαθαίνεις(για να την βγάλεις οικονομικά και να μην πετάς λεφτά από λάθος επιλογές) και μετα στύνεις ενυδρείο.οπότε σου επαναλαμβάνω πως ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ(τη γνώμη του εκφράζει ο καθένας εδώ.αυτή ζητάς νομίζω αφου είσαι εδώ)ξεκινάς λάθος. αν δεν σε
ικανοποιεί η γνώμη μου-άποψή μου απλώς
αγνόησε την και περίμενε καποια άλλη.
Φιλικότερα...Βασίλης