Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 29-11-08, 02:24
beteranos Ο χρήστης beteranos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 09-11-2008
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 98
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roussaks Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σας σημερα το πρωι παρατηρησα οτι το ενα ΟΣΚΑΡ ειχε βγαλει αυτο το ασπρο πραγμα στο κεφαλι του μηπως ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?
το ενυδρειο μου ειναι 240 λιτρα το Ριο τηs Jewel με το δικο του φιλτρο επισης συγκατοικοι του οσκαρ ειναι:
ενα ακομα οσκαρ της ιδιας ηλικιας περιπου 9 μηνων , ενας πλεκο αρκετα 12εκ~ ,2 τζουελ,ενα πακου 1,5 μηνα και ενα σαλιγκαρι apple snail! To ξερω τι τα λιτρα εινα λιγα και μεχρι ο Πασχα θα εχει τακτοποιηθει το θμα λιτρων.
Απο μετρησεις οι τελευτεες ηταν καλες μετρημενες σε Pet shop.
Μετρησεις:
ph 7.5
nh3/nh4 0.2 mg/l
no2 0
n3 10mg/l
gh 9
kh 6 dkh

στο φιλτρο εχω ολα τα σφουγγαρια της Τζουελ και ριτινη μου το προτειναν για να ριξω την σκληροτητα του νερου. α και μακαρονι.

Μετρησεις δεν μπορω να κανω συχνα καθοτι απεχω αρκετα απο το Ηρακλειο και δεν εχω παρει ακομα τα τεστ να τα κανω μονος μου

Αλλαγες καθε βδομαδα 30 με 40 % περιπου!

To προβλημα φιλε μου ειναι μολυνση απο καποιους μονοκυταρους οργανισμους που λεγονται Ηexamita sp. και η ασθενεια λεγεται ''τρυπα στο κεφαλι'' η ''νοσος των δισκων''.
Το ψαρι αν δεν εχει σταματησει να τρωει,θα σταματησει,μπορει και τα χρωματα του να γινουν πιο εντονα και να αρχισει να κολυμπαει ακανονιστα, η τρυπα στο κεφαλι θα μεγαλωσει και θα ανοιξουν κι αλλες.
Υπαρχει φαρμακο που ειναι για αυτη την ασθενεια και λεγεται ''HEXAMITA'', το μαγαζι που ειπες στην Αθηνας το εχει, αλλα και πολλα αλλα μαγαζια.
Παλιοτερα που ειχα Αμερικανικα ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα Blue aqara αλλα το διαπιστωσα αρκετα αργα γιατι ελειπα διακοπες και οταν αρχισα θεραπεια ηταν αργα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ.


.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01526 seconds with 10 queries