Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-08, 11:11
Το avatar του χρήστη mios
mios Ο χρήστης mios δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΚΗΦΙΣΙΑ
Προεπιλογή

Το κακό μ'αυτά τα ....ψαρα που μπλέξαμε είναι ότι δεν τα πιάνεις φίλους με τίποτα Το καθένα με τα χούγια του (για τους δίσκους μιλάμε μόνο)
Πάντως για να συμπληρώσω κι εγώ το αλληγορικό παράδειγμα του Νικου είχα έναν γνωστό που σε ερώτηση αν το αυτοκίνητο του βγήκε "καλό" ,απάντησε κατενθουσιασμένος πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα τα 6 χρόνια που το έχει."Πόσα χιλιόμετρα έχει Μήτσο μου ?" .17000 !!!
Θέλει τα χιλιόμετρά του κι ο ... δίσκος, ε ?
Στο θέμα τώρα (paste από απάντηση μου αλλού για να μην ξαναγράφω )
είχα ένα περιστατικό με 3 ψάρια (σε 15 ) που αφού έφτασα στο αμήν τα έβαλα σε : θεραπεία με Coly (preis) ,"μπάνιο" σε Tremazol (2ml σε δοχείο/κανάτα 1+λίτρου) και στο ενυδρείο (300αρι με sub) θεραπεία με Bactopur direct.Βέβαια τα συμπτώματα ήταν άλλα: τα ψάρια κάποιες μέρες δεν έτρωγαν,άρχισαν να χτυπιούνται(κυριολεκτικά !) στα τζάμια,να κολυμπούν με απίστευτη ταχύτητα σε κύκλους και την τελευταία μέρα να πλαγιάζουν και να ανεβαίνουν στην επιφάνεια.Σίγουρα κάποιο ενδοπαράσιτο ,σίγουρα θα τα έχανα ,οπότε αποφάσισα για θεραπεία shot gun και ο θεός βοηθός ! Τα 2 αυτή τη στιγμή είναι εντάξει ,ο ένας μας άφησε (αυτός που ήταν και χειρότερα).Τώρα ποιο έκανε δουλειά .
Επειδή η περισσότερες ασθένειες έχουν κάποια κοινά συμπτώματα και η σωστή διάγνωση μπορεί να γίνει μόνο με βιοψία (στις περισσότερες των περιπτώσεων) πράγμα αδύνατον όπως καταλαβαίνετε , δυστυχώς καταφεύγουμε (πολλές φορές αργά) σε shot gun θεραπείες και χρήση wide spectrum αντιβιοτικών, μαζί με προσευχές και παρακλήσεις.Κάποιες φορές πιάνουν άλλες όχι

Page generated in 0,01638 seconds with 10 queries