Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από halvas69
Δεν έχεις αγοράσει ΡΗ controller ?
|
Το σύστημα CO2 είναι ολοκληρωμένο. Ολες οι μετρήσεις Ph είναι από τον Controler (της Aqua Medic), Αλλά όπως είπα δεν μπορώ να σταθεροποιήσω το PH και απ' το κατάστημα με συμβούλεψαν να βγάλω εκτός το σύστημα CO2 να ρυθμίσω το PH στο 6,8 και ακολούθως να ξαναβάλω σε λειτουργία το σύστημα CO2 για να μου κρατήσει σταθερό PH=6,8.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beteranos
Εγω παντως φιλε μου επιμενω πως με τοσο χαμηλη την ΚΗ και αφου βαζεις και CO2 με τις παραμικρες αλλαγες στο CO2 θα εχεις αλλαγες και στο ΡΗ.
|
Τώρα δεν έχω εντός το CO2 αλλά όπως λες και εσύ εφ'όσον ΚΗ είναι χαμηλό, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να ανεβάζει PH τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. Εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει στην λειτουργία ΚΗ - PH και πώς επηρεάζει το ένα το άλλο.
-------------------------
Οπως υπογράφει και ο φίλος Halvas69 εγώ μάλλον διάβασμα από παπά χρειάζομαι. Ηδη τώρα 24.00 έχει ξανανέβει PH= 7,90
Help !!!
Πείτε μου τι λ@λ@κία έχω κάνει και μάλλον την συνεχίζω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από imichal
...............
|
Εσύ φίλε μου θυμάσαι από το 400άρι σου με τους δίσκους πώς το έστησες μπάς και δώ και γώ άσπρη μέρα ?
Απ' ότι φαίνεται ένα απ' τα δύο συμβαίνει
- ή κανείς γνώστης δεν ρίχνει ούτε βλέφαρο στο τμήμα 'αρχάριοι γλυκού΄

- ή κανείς δεν θέλει να μου πει ευθέως ότι έχω κάνει χοντρό λάθος
Παιδιά help 
-
δείξτε λίγο οίκτο για τα 2 gurami και πείτε μου τι να κάνω. Διαφορετικά τα βλέπω να γίνονται

και αντί να βάλω μέσα δίσκους να πώ στη γιαγιά μου να βάλει σεμεδάκι πάνω απ' το ενυδρείο