Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-08, 14:27
g-pavl Ο χρήστης g-pavl δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: aigaleo
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
ποιος σου το ειπε και τι??
ασε τι λεει ο καθε πετσοπας αν απο εκει σου το ειπανε...αν θελεις βοηθεια γραψε αναλυτικα τι φιλτρο ειναι και τι εχει μεσα...

καθε νερο εναι καταλληλο...καταλληλο για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ειδη ψαριων...
το τι νερο εχεις θα το μαθεις μονο αν παρεις μια σειρα τεστ gh kh ph η καποιος αλλος στην περιοχη σου σε πληροφορησει...

ο πλεκο οτι και να τρωει θελει νερο χωρις αυξημενη σκληροτητα..κι εσει εχεις ριξει μεσα στο ενυδρειο κοχυλια και κορραλια που ανεβαζουν τη σκληροτητα...χωρια που και το χαλικι σου πρεπει να μαθεις αν ειναι ασβεστολιθικο..
γιατι τρομαζει το γκουραμι?? προφανως ειναι στρεσσαρισμενο...

τωρα αν αυτα σε προβληματιζουν..θα κατσεις θα διαβασεις και θα σου λυθουν πολλες αποριες...ειναι αρκετα αυτα που πρεπει να μαθεις και δε μπορουμε να σου τα γραψουμε σε ενα ποστ....ουτε σε 50...
οποτε καλο διαβασμα!..αν ομως δε κατσεις να διαβασεις για το νερο και τις ιδιοτητες του..και για τα διαφορα ειδη ψαριων...οπως επισης και για το φιλτραρισμα και τον κυκλο του αζωτου...και απλα συνεχισεις να ρωτας εδω......δεν νοιζω οτι θα καταφερεις τιποτα...
τα κοραλια δεν ειναι ζοντανα το χαλικι το εχω παρει
απο πετ σοπ και νομιζω πωσ δεν ειναι αζβεστολιθικο
το φιλτρο ειναι πολυ παλιο και να σου πω το μοντελο δεν θα το ξερεισ αλλα εχει μεγαλο καδο και εχω μεσα υαλοβαμβακα και ανθρακα θελω να κανω τον ανθρακα βιολογικο ανθρακας μπορει να μετατραπει σε βιολογικο μολις τελειωσει η δραση του ετσι μου ειπαν εδω
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01548 seconds with 10 queries